| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İyi gidiyormuşsun ama boş klamış. Daha bitmemeli. Ama ürünü yatay kullanma derim! |
| | |
| | #3 |
![]() | bence olmamış üründen çok bayan ön planda ve çok itici görünüyo...bide neden illaki bayan?...içecek büyük ve dikey olmalı diye düşünüyorum...üzerinde biraz daha çalışmalısın derim...kolay gelsin... ![]()
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #4 |
![]() | ilustrasyon zayif kalmis. biraz daha detay gosterebilirsen bir seyler olabilir. Ben bayanin on plana cikmasinin bir hata oldugunu dusunmuyorum. |
| | |
| | #5 |
![]() | hoş çalışma iyi gidiyomuş ama arkadaşın dediği qibi sıkıldın qaliba ![]() "redZone" adlı içeçğin arkasına bi dekoratif atarsan arka planla uyumlu bi renkde olan, çok qüzel durur diye düşünüyorum..
__________________ || || |
| | |
| | #6 |
![]() |
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #7 |
![]() | Zucker ve Deisgngrafiker 2nizede katılamıyorum.. üzqünümürün sadece çok yanlız kalmış kesip yapıştırmış qibi dokunmamış gibi hafif bi efekle çalışma çok qüzel bi hal alıcaktır.... ![]() hatun görseline gelince oraya ibrahim tatlıses qibi tamamiyle görüntü kirliliği olan bi adamın resmi koyulcak değildi ya ![]()
__________________ || || |
| | |
![]() |
| Tags |
| afis, enerji, içeceği, tasarımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |