Fotoğrafçılık - Eski Trabzon Fotoğrafları Sponsorlu Bağlantılar...
![]() |
|
Eski Trabzon Fotoğrafları
|
| Sponsor Links |
ben yemyeşil görmeye alışınca
teşekkürler paylaşım için memleketimin eski fotoğraflarını görmek güzelRica ederim, Trabzon'u çok merak eden biri olarak, Karadeniz'in doğal güzelliklerini, zenginliklerini görme niyetimi hep saklı tutuyorumben yemyeşil görmeye alışınca
![]()

Görmediğim tek bölge...Karadeniz...İlk fırsatta karış karış orayıda dolaşmak ümidiyle...Yenisini görmeden önce eskisi iyi olduRica ederim, dilekleriniz umarım gerçek olur
en son fotodaki olay nedir(bir nevi orta oyunumu,düğüne benzemiyor)
Teşekkürler...The_one

| Sponsor Links |
Rica ederim, dilekleriniz umarım gerçek olur
O fotoğraftaki oyun oynanırken çok defa izledim (Kadıköy'de meydanda bir araya gelip oynuyor Karadenizli arkadaşlar hem de fotoğraftaki gibi geniş bir katılımla) ama tam ismi nedir bende çıkaramayacağım.Karadeniz'li arkadaşlara seslenmiş olalım![]()
İyide merak ettim şimdi....Bu saatte de trabzonlu bulunmazki 

slm arkadaslar...Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
oncelıkle bu sıteye ılk yorumum
orada gormus oldugunuz bıldıgınız horon yumagı...genelde yaylalarda senlıklerde veya merkesı yerlerdedaha dogrusu canımız ıstedıgınde kurup oynadıgımız horon
![]()
slm arkadaslar...Valla çok saolun ya
oncelıkle bu sıteye ılk yorumum
orada gormus oldugunuz bıldıgınız horon yumagı...genelde yaylalarda senlıklerde veya merkesı yerlerdedaha dogrusu canımız ıstedıgınde kurup oynadıgımız horon
![]()
zahmet oldu....İlk mesajınızda ilgilenip yazmışsınız...
Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
İyi horonlar![]()
Allam ya
süper....
![]() |
| Tags |
eski, fotoğrafları, trabzon ![]() |