Manzara Fotoğrafçılığı - eskişehir sazova kültür parkı Sponsorlu Bağlantılar eskişehiri sevenlere ve özleyenlere sazova kültür parkı fotoğrafları ve meşhur korsan gemimiz...
![]() |
|
eskişehir sazova kültür parkı
|

| Sponsor Links |
ellerine sağlık Eskişehirdeyim daha göremedim...kütahya yolunda önünden otobüsler geçiyor minibüslerdende tam kapısının önünden geçen var ama kaç numara bilmiyorum tramvay yapılınca ortalık karıştı hangi numara nerden gelir nerden gider bilmiyorum
| Sponsor Links |
vallahi seviyorum da özlüyorum da.. öğrencilik zamanımda gitmiştim birkaç kez ama ne yalan söyliyim yıllar çok şey kazandırdı eskişehire..en azından duyduklarım bu yönde.. elinize sağlık. paylaşım için teşekkürler..ve dahada azandıracak inşallah her hafta sonu turlarla şehir dışından insanlar gezmeye geliyor şehri ben küçükken hep düşünürdüm bizim şehrimize turistler neden gelmiyor diye artık yerli yabancı turistte geliyor başkanımızın sayesinde
O da küççükken :P
Ya Mustafa Abi; harika kareler harika bir paylaşım...bir zamanlar ege denizi buralara kadar uzanıyormuş o zamanlar korsan gemileri buralara kadar geliyor şehre saldırıyorlarmış o zaman şehirde yaşayanlar korsanlardan bıktıkları için 50 yıl çalışıp egeye kadar denizi doldurmuşlar bu korsan gemisi o zamanın hatırası yani milattan önce 5000 li yıllardan esinlenme! işin şakası tabi bu güzellik olsun diye estetik amaçlı kondu
Eskişehir' e sadece ankaraya trenlere yolculuk yaparken durağa uğramak suretiyle gitmiştimO da küççükken :P
Ne kadar güzel zenginlikleriniz varmış
Paylaşım için çok teşekkürler
Yalnız neden korsan geminiz var? Bir hikayesi var mı?
Aydınlatırsan çok sevinirim
Saygılar
Güzel kareler emeğinize sağlık...eskişehire geldiğinde gezmeni tavsiye ederi burdaki kareler açılmadan önceki hali şimdi açıldı yakında yeni fotolarınıda koyarım inşallah
| Sponsor Links |
![]() |
| Tags |
eskisehir, kultur, parki, sazova ![]() |