| | #1 |
| | Merhaba, Ambalaj tasarımı başlığı altına birkaç cümle yazdıktan sonra bende bir ambalaj tasarımlarından bir örnegi sizlerle paylaşmak istedim. Kek Ambalaji, Opp üzerine Tifdruk ters baskı, m e t a l i z e lamine. Baskı sonucunda m e t a l i k görünümlü bölgeler var. Ürün, aksılık olmaz ise, Şubat'in ilk günlerinde market raflarında... Ambalaj Tasarımlarımı görmek isterseniz, ziyaret edebilirsiniz. sevgiler Nüket Hotalı ![]() Mesaj VolkanTEKiN tarafından (18-03-2008 Saat 21:25:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Web sitesi yazmak yasaktır. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz diyoruz ve diğer örneklerinizide merakla bekliyoruz. Forumumuzda mesajlarda web sitesi adresi ve mail adresi vermek yasak. Bu nedenle özür dileyerek adresleri kaldırdık, web siteniz sizin profil sayfanızda açık isteyen kullanıcılar sizin profilinizden web sitenize göz atabilirler. İsteyen kullanıcımız sizinle özel mesaj yoluyla kontak kurabilirler. Kolay gelsin diyorum. İyi forumlar. |
| | |
| | #3 |
![]() | bir matbaacı olarak yaptığın işi çok beğendim. cahit bey gibi bende diğer işlerini görmek isterim |
| | |
| | #4 |
![]() | güzel çalışma ellerine sağlık |
| | |
| | #5 |
| | Tesekkürederim. Acık profil bölümden adreslerime bakabilirsiz... |
| | |
| | #6 |
![]() | Nüket hanım sitenize göz attım. ayrıca deviant.art taki galerinizede. Bu kadar güzel çalışmalar yapıpta, bu kadar mütevazi olmanız inanın şaşılacak şey. Ambalaj tasarımı konusunda çok harika işleriniz var. Bu işlerden diğer üyelerimizi mahrum bırakmaya gönlüm razı olmadı. Nüket Hotalı'nın sitesine göz atmak için |
| | |
| | #7 |
![]() | Çalışmanız gerçekten göz dolduruyor web sitenizde diğer çalışmalarınıza baktım çok ciddi emek harcamışsınız harika işler çıkmış ortaya tebrikler.. |
| | |
| | #8 |
![]() | emeğinize sağlık |
| | |
| | #9 |
![]() | yaptığın calışmayı çok beğendim. yakında bana bu calışmanın psd li halini gönderirsin zaten, o zaman daha iyi inceleyebilirim. çünkü bu firmanın kutularını ben yapıyorum. (iç kutu, koli vb..) emeğine sağlık |
| | |
| | #10 |
![]() | nüket ablayı tanıyorum, tanışma ve konuşma fırsatımız olmuştu. Kendisi gibi şeker çalışmaları var. Süper insan. Sitesindeki çalışmaları mutlaka görün ![]() |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |