| | #1 |
![]() | evrim teorisi kanıtlandı :)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Zeki Adam Aklını Kullanır Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır... Şeytan Ayrıntıda Gizlidir... |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | kim yapmışsa iyi montajlamış...
__________________ Doğru söyledim 9 köyden kovdular 10. köyde ev arıyorum! |
| | |
| | #3 |
![]() | Harika İş Çıkarmış... |
| | |
| | #4 |
![]() | çok temiz ve başarılı çalışılmış işler geçişler hiç belli olmuyo.. National Geographic'in sitesinde falan görsem yeni türler bulundu sanırım ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | çalışmalar çok iyi olmuş ama çok ürkütücü geliyor böyle şeyler bana ![]() gerçi fanusta yunus beslemekte güzel olurdu ![]()
__________________ Edep; bir tac imiş Nur-u Hüda’dan. Giy ol tacı, emin ol her belâdan. |
| | |
| | #6 |
![]() | ilk gördüğümde bende öyle hissetmiştim ama insan alışıyor bir zaman sonra ![]()
__________________ Zeki Adam Aklını Kullanır Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır... Şeytan Ayrıntıda Gizlidir... |
| | |
| | #7 |
![]() | abi ne sevimli şey bunlar yaa bayıldım emeğine sağlık kardeşim ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | hakkaten-gerçekten ve valla çok başarılı çalışmalar tebrik ederimmm ve paylaşım için teşekkürler ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | garip gözlerle baktım ( : çok hoş olmuş tebrik ederim.
__________________ Lord Of The MoRdOr |
| | |
| | #10 |
![]() | ilk gördüğümde ben de öyle bakmıştım... ![]()
| | |
![]() |
| Tags |
| tasarim, photoshop, ozknyrk, merak, manipulasyon, kantland, ilginc, hayvanlar, hayvan, guzel, graficafe, goruntu, fotograf, evrim, enteresan, degisik, teorisi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |