Graficafe - Ezel dizisi ...
![]() |
Ezel dizisi
|
Sponsor Links |
Klasik bir türk filmi.bencede ama ön yargılı olmayalım :rofl:
Sponsor Links |
Arkadaşların dediklerinin tersine senaryosunu güzel ve farklı buldum.bi gelecek bi geçmiş derken, akıldakile soruları da yavaş yavaş cevaplıyor.düşüncene saygı duyarım ama bahsettiğim dizilerle ezel sesi, Aşk-ı memnu,küçük kızlar, yaprak gece binbir döküm, kıyaslanmamalı, biz bence dizi ve sinema olarak biraz aşalım artık, tabi zevkler renkler tartışılmaz :smile:
Gerçi bana Kenan imirzalıoğlu olsa o da yeter ama olsun
Lost ve Prison Break i de izledim ama ayrı tatlar bence![]()
Arkadaşım işin gücün yok mu senin:alkis:EZELden beri böyleydin ne zaman düzeceksin bilmiyorum ki :P
şaka bi tarafa merak ettim ve okuma ihtiyacı hissettim... ağızdan ağıza yayılan bir dizi...
Ama ben hiçbir diziyi izlemiyorum desem yeridir...
Çok tuhaf senaryolar çok tuhaf karakterler.... Onun koynundan çıkıp onun koynuna giren insanlar gece kiminle yattığını hatırlamayan karakterlerve bu saçmalıkların içinde belkide milyonları tv basına kitleyen diziler.... bu dizilerinde müptelası olan yeni nesil.... biz bizlikten çıkıyor muyuz ne?
Hani deriz hep gavurlarda namus yok bi gece onla yatar bi gece bunla...
dizilerimize bakarsanız yeni nesellere yeni beyinlere enjekte edilen şeyler bunlar bence... Birinin koynuna yatmak ondan çıkıp baskasına yamanmak... ve bu dizileri izleyen yeni nesil aceba bu tür şeyleri göre göre normal karşılar mı ?
Yani BOZULUR MUYUZ? Bence evet Kurtlar vadisinden sonra ki sokakaklara inin polatcıklar gibi... o karakter nasıl çoğu kişinin kişiliğini bile etkilediyse eminim ki bu tür saçma sapan diziler yeni nesilide etkilendiği kanısındayım...
Ve bu dizide bana göre onlardan birisi![]()
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tek Türkiye Dizisi Afiş Çalışmam | ahmyapim | Afiş Tasarımı | 13 | 26-06-2009 17:59:18 |
Talihsiz Serüvenler Dizisi-2 İllüstrasyon çalışmam | bilgilknur | İllüstrasyon Çalışmaları | 4 | 28-02-2009 11:55:35 |
Talihsiz Serüvenler Dizisi | bilgilknur | İllüstrasyon Çalışmaları | 6 | 27-02-2009 20:37:41 |
KAPLANDVS™ Son Ağa Dizisi Intro Çalışması | kaplansoft | After Effects | 4 | 22-11-2008 22:09:09 |
acill logo lazim ezel kuruyemiş | muhi42 | Logo Tasarımları | 3 | 27-06-2008 16:55:36 |
LinkBack |
![]() |
![]() |