| | #1 |
| | |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bunlar muhteşem fotoğraflar.çok teşekkürler sancak beyi. ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | hayatın fantastik, eline sağlık...
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #4 |
![]() | cogu tanıdık fotogrflar..nerden aldıgını ögrenebilirmyiim..uye oldugum bi fotografcılık sitesi var da..orda gördüğüm fotograflara benzettim... |
| | |
| | #5 |
![]() | Sancak Bey'in Düşünceleriyle... Burada yayınlanan tüm görseller Oradan, Şuradan veya Buradan Alınan Görsellerdir. Herhangi Bir sitenin reklamını göremezsiniz. Fakat o siteden alınmışsada kendi uploadlarımızdır. Türk Siteler Olmadığından Emin Olabilirsin... Türkiye'de Bir tek yerde en iyisini bulabilirsin orasıda Grafikerler.net Saygılar...
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #6 |
![]() | sayın Ömer Demirbaş söylediklerinizde hem fikirim.Ayrıca çok güzel görseller bunlar paylaştığın için çok teşekkürler hemen indirdim... |
| | |
| | #7 |
![]() | Çok güzel bir paylaşım gerçektende grafikerler.netten başka yerde bu kadar güzel,nadide paylaşımlar bulamayız.Tekrar tekrar teşekkürler
__________________ İmza yok |
| | |
| | #8 |
| | Ben fantastik olmuşum Resimlerde cabası..Eline sağlık.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| fantastik, fotoğraflar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |