| | #1 |
![]() | Kadın pozisyonu ve renklendirme amaçlı deneme çalışmam.Yaklaşık 10 saat kadar sürdü. Uc-Logic PF1209 Pro-Tablet | Photoshop CS3 ![]() Mesaj karikaturist tarafından (20-07-2008 Saat 20:25:26 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çok beğendim elinize sağlık... |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() | elline emeğine sağılık...her zamanki gibi güzel çalışma... makiyaj sorunu var...normal olarak rimel böyle akmaz...göz altında daha siyahlık olması lazım, akıntıları yumuşaklık vermelisin... kılıç okadar keskin durmuyor....sadece bu takıldığım noktalar. çalışma gerçekten çok güzel. teşekkür ederim
__________________ я не волшебник, я только учусь ![]() Mesaj kasta095 tarafından (20-07-2008 Saat 20:41:02 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() | ellerine sağlık çok ama çok güzel olmuş.Adriana Lima'nın savaşçı hali gibi ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | ben onları savaş boyası gibi birşey zannettim... hani yüzlerini çizerler boyarlar ya ama eğer rimel akmışsa evet kasta'nın dediği doğru biraz daha aktığını gösteren siyahlıklar olmalı... |
| | |
| | #6 |
![]() | Sağolun arkadaşlar,tabi ki rimel değil ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | çok gzl olmuş yine karikatürist emek fazlasıyla kendini gösteriyor tebrikler |
| | |
| | #8 |
![]() | süper olmış emeginize saglık
__________________ Wıne Maker---<html>---"nofollow"---</photoshop> |
| | |
| | #9 |
![]() | emeğinize sağlık |
| | |
| | #10 |
![]() | gayet hoş çizimin çok ii tebrik ediyorum ama kılıç tutma olayı birazdaha farklı olabilirdi sanki savaşcı degilde jessica alba tutuyo gibi..
__________________ Peki ben bişe demedim... |
| | |
![]() |
| Tags |
| fantazi, kadın, savaşçı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |