| | #1 |
![]() | ![]() |
| |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
| | Ben çok beğendim.. başarılar dilerim.. yalnız belki slogan biraz daha büyülebilirdi... Afiş olacağını düşündüğümüz zaman okunması zor olur diye düşünüyorum.. |
| |
| | #3 |
![]() | evet gayet guzel hayalın dedıgı gıbı yazı bıraz daha buyuk olsa ıyı olur bır dene ıstersen |
| |
| | #4 |
![]() | dostum bence iyi görünüyor diger afislere bakacak olursak favorim sensin aynı zamanda rakibim böyle disli olması güzel basarılar |
| |
| | #5 |
![]() | Arkadaşlar 50x70 boyutunda düşündünüz mü ? Afişler herzaman birbirinden fark olarak ayrılır, tşk yorumlarınız için. |
| |
| | #6 |
![]() | diger afislere bakacak olursak favorimsin canim ![]() |
| |
| | #7 |
![]() | teşekkür ederim canım. |
| |
| | #8 |
![]() | dA'dan sonra sizi burada da görmek güzel efenim Çalışmaya gelince... Gerçekten de akıllıca bir afiş olmuş Tebrik ederim ![]() |
| |
| | #9 |
![]() | En değisik calisma size ait kutlarim. Ama ben beyaz bir zemin yerine, su 'water' çağristiran flu bir zemin olsun isterdim. (mavi, yeşil gibi turkuaz gibi) |
| |
| | #10 |
![]() | hepyek, eray görüşünüz ve fikirleriniz için sağolun tşk ederin ![]() |
| |
| Tags |
| fosfor, felaket, balk, 2050 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |