| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | yaptığın flash değil grafik gibi duruyor. Hiç bir hareketlilik yok
__________________ Saygı Göstermeyen Saygı Göremez |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | evt hareketli cat10.swf ye tılayıp açılan sayfadan tekrar cat10.swf ye tıklayınız ardından çıkan kedi resminde sağ tuşla play yapınız biraz zahmetli oluyor ama oradan animasyonu izleyebilirsiniz... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
![]() ![]() lütfen flashta herzaman right click vardır tıklağın ve play tuşuna basın arkadaşımız acemi fakat güzel bi çalışma sergilemiş.. Çalışmalarının devamını bekleriz.. İii çalışmalar..![]()
__________________ فثع طضصئؤأز٭چپ٭گ٣٭عطا٭جظض٭سشصک٭چپ٭ | |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkür ederim hevesimi kırmadığın için dzaynplus okulda ders için freehand de çizmiştim ilk çalışmam o benimm !!!!! |
| | |
| | #7 |
![]() | Özür dilerim ben devamlı açıldıktan bi süre sonra animasyon başlamasını düşündüğüm için bunu düşünmemiştim. Çalışman güzel bir çalışma olmuş bence hefesin kırılmasına hiç bir zaman izin verme.Çünkü bir yerlere gelene kadar seni eleştiren çok olucaktır.Bu eleştirilere dikkate al ama hevesin kırılmasın.
__________________ Saygı Göstermeyen Saygı Göremez |
| | |
| | #8 |
![]() | izleyebildiğine sevindim bana sen yol gösterdin yüklemem için teşekkür ederim ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | hahah nasıl yıyo o balığı ya dondurmamı o öyle olacak elıne sağlık hoş olmus
__________________ ●๋==>●.llιlı...ιllιlı....DéĴÁ_√ué.....ιllιlı.ıl.lı lı lι.● <== ●๋ |
| | |
| | #10 |
![]() | napim ama tamamen doğaçlama altı üstü basit bi animasyon |
| | |
![]() |
| Tags |
| animasyon, fhash |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |