| | #1 |
![]() | İstanbul’un 2010’da Avrupa Kültür Başkenti olmasını bir afişle anlatmanız istense nasıl bir afiş hazırlardınız? Fikirist Yarışması’na katılan fikir sahibi sanatçılar İstanbul’u düşündü ve 10 fikir finale kaldı. 14 Kasım Çarşamba günü Çırağan Kempinski Palace’ta gerçekleştirilecek The Big Idea Konferansı kapsamında düzenlenen Fikrist Yarışması’nın finalistleri ve kazananları belirlendi. Grey Worldwide Istanbul’dan Erhan Ali Yılmaz birinci seçilirken; Öykü Dialogue International’dan Altan Mahtı ikinci, Biyer Ajans’dan Murat Başoğlu üçüncü oldu. Yarışmada İstanbul’un 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti olmasının önemini, İstanbul’da yaşayanlara anlatacak, bunun onlara neler sağlayacağını açıklayacak ve bundan nasıl faydalanacaklarını öğretecek ilanlar ödüllendirildi. Resimleri beğenime göre sıraladım 10 afişten geri kalanlarını görmek için Murat Başoğlu Biyer Ajans (Üçüncü) ![]() Fahrettin Taşdelen İlke Ajans (Finale kaldı) ![]() İlknur Petek Kırcalı Santa Reklam (Finale kaldı) ![]() Erhan Ali Yılmaz Grey Worldwide Istanbul (Birinci) ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çay, fikir ve uygulama bakımından iyi. paylaşım için tşk.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Üstad Çay espirisi ben çok etkiledi inan ellerine sağlık tek kelime ile harika bir düşüncü ve uygulama |
| | |
| | #4 |
![]() | çay lı ve birinci olandan çok etkilendim. harika. çok iyi . gerçekten tebrikler. |
| | |
| | #5 |
![]() | Çaylı afiş bana 2010 İstanbul Kültür Kenti Afiş Yarışması birincisinin kahve telvesinden İstanbul silueti oluşturarak yaptığı afişi anımsattı. |
| | |
![]() |
| Tags |
| fikirist, afis, istanbul 2010 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |