| | #1 |
![]() |
__________________ Vector ART & Motion Graphic (Nymphetamine) Mesaj Erdem tarafından (21-03-2008 Saat 17:53:30 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Tebrik ederim, güzel olmuş. |
| | |
| | #3 |
![]() | emeğine sağlık. gerçekten oradaki yaprak figürleri gibi her geçen gün büyümekte ve yayılmakta grafikerler.net. |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkürler hocam. Bu konuda çeşitli çalışmalarımı olacak inşallh burada yayımlayacağız. Eğitim ve dersleri de elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım...
__________________ Vector ART & Motion Graphic (Nymphetamine) |
| | |
| | #5 |
![]() | O arkadaki kırmızı objeyi kaldırırsan daha orjinal olur diye düşünüyorum Ama bu haliylede hoş olmuş . Hazır bir vektörel belge ya ondan benim kırmızı olan hoşuma gitmedi diyebilirim... |
| | |
| | #6 |
![]() | Erdem çok güzel olmuş eline sağlık... |
| | |
| | #7 |
![]() | Zorla da olsa beğendircem sana bunu ... Başka çıkışın yok gökhancım![]()
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | Sen yaparsında beğenmezmiyiz . Benimkisi sadece nacizane bir düşünce görseli geliştirmek maksadıyla . |
| | |
| | #10 |
![]() | işte sen böyle diyince tenhada kalıyorum çenem kapanıo ... Çok teşekkürler efenim...
| | |
![]() |
| Tags |
| almam, çalışmam, flame, grafikerlernet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |