| | #1 |
![]() | Tüm "Font" İstekleri Bu Başlık Altında Yapılacaktır. Bu Başlık Altında Yapılmayan "Font" İsteklerine Cevap Verilmeyecektir... |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() |
__________________ Söz Konusu Tasarımsa. Gerisi Teferruat... ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | Canımsın Gökhan'ım sen saol .. enalttaki miydi o zıkkım yaw ben oraya kadar becerdim fekat en alttali ling i yazmamıştım oraya :o ![]() Ehhe becerebildim ve çok mutlu oldum bundan sonra bittiniz siz.. Buarada fontu bilen varmı ![]()
| | |
| | #5 |
![]() | fontu bilmiyorum ama böyle cins fontları aramaktansa çiz iki dakka nolcak sanki tabi uzun bir metin halinde diilse |
| | |
| | #6 |
![]() | Biraz yazı var yazılması gereken sevgili Eminemsi o yüzden direk fontu bulabilseydim tam süper olacaktı ... Gene dediğin gibi benzer harfleri taramaya başlayalım yavaş yavaş...Sevgili Gökhan ilk konumu açtım siftahı benden gerisi de sizden inşallah, daha dikkatli olacağım teşekkürler .
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | Teşekkür ederim arkadaşlar bahtinur o font u buldum zaten harfleri tarıyordum fakat estetik durmuyo orjinali gibi olmuyo , sanırım seninde önerdiğin fontu kullanıcağim. Saol. Sevgili peri sende saol yardımın için, ama ling çalışmıyor ![]()
| | |
| | #9 |
![]() |
__________________ ALTI evliya ÜSTÜ eşkiya BURASI rapçilerin MEKANI bursa... |
| | |
| | #10 |
![]() | O site benim belkide bizlerin ilk gözağrısı sercansarigul . bakındım oralarada bahtinur arkadaşımızın da yukarıda sunduğu fontu çalıştım. Yardımın için teşekkür ederim saol.
| | |
![]() |
| Tags |
| acil, acill, arkadaşlar, arıyorum, bilen, bir, ecilinden, font, fonta, fonts, fontu, humanist fontlar, ihtiyacim, ihtiyacım, isteği, istek, jewel, kesik elyazi fontu, lutfen, olun, pearl, scala, var, varsa, yardım, yardımcı, yardımınıza |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |