![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | ![]() 15 dakikada yaptım 15 dakika sonra baskıya girecek. Önerilerinizi bekliyorum.. Eleştirii,,eleştiri,,eleştiri... |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | sen dönüsü olmayan bi ola girmissin bile, bence hiç birini basma derim. 4 ve 8 numara belki (acil elestiri bu kadara oluyo kusura bakma) |
| |
| | #3 |
| | Bende 4 diyorum. Adamın rengini siyah yapsan daha hoş durur sanki. Kolay gelsin ![]() |
| |
| | #4 |
| | Bence 4 numara en güzeli ama fotğrafçıyı biraz küçült derim |
| |
| | #5 |
| | 8ve 4 bence film şeridi çok klasik. |
| |
| | #6 |
| | 7 veya 8 daha orjinal görünüyor ama şahsi çekim yapan birine ait kartvizit olucaksa daha uygun emeğine sağlık |
| |
| | #7 | |
| | Alıntı:
acil istedi birazdan yollayacağım baskıya... klasik ama adam da oyle seylerden hoşlanıyormuş.çeşit olsun diye yaptım bende.. | |
| |
| | #8 |
| | 7 numaralı kartvizit olabilir madem acele bi iş en uygunu bence 7. |
| |
| | #9 |
| | bende onu diyorum zaten bu kadar acil is olunca yol dönülmez olur, müsterine de o zaman iki saat daha bekleyin size baska tasarımlarda yapayim, simdi burada sunu bjyle yap onu söyle yap desek bi 15 dakika daha lazim sana değilmi |
| |
| | #10 |
| | haklısınız. ![]() yapacak birsey yok |
| |
![]() | |
| Tags |
| acil, eleştiri, fotobella, kartvizit |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |