Fotoğraf Makinesi Alıcam Fikirlerinizi Almak istiyorum...

Fotoğraf Makineleri ve Donanımları - Fotoğraf Makinesi Alıcam Fikirlerinizi Almak istiyorum... Sponsorlu Bağlantılar Herkese merhaba iyi geceler arkadaşlar, Fotoğraf makinası alıcam arkadaşlar ama karar veremedim canon eos 450d mi önerirsiniz yolsa 1000d mi fikirlerinizi alayım yanlış bir tercih yapmıyım....

Cevapla
Fotoğraf Makinesi Alıcam Fikirlerinizi Almak istiyorum...
KodXP isimli Üye şimdilik offline konumundadır

KodXP

Webmaster / Bursa

Standart

Fotoğraf Makinesi Alıcam Fikirlerinizi Almak istiyorum...

Alt 15-12-2010 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Herkese merhaba iyi geceler arkadaşlar,

Fotoğraf makinası alıcam arkadaşlar ama karar veremedim canon eos 450d mi önerirsiniz yolsa 1000d mi fikirlerinizi alayım yanlış bir tercih yapmıyım.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

alim bey isimli Üye şimdilik offline konumundadır

alim bey

Grafiker / Çankırı

Standart
Alt 15-12-2010 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
merhaba ben canon 350 d kullanıyorum cok memnunum canon markasını tavsıye ederım
Bu mesajdan alıntı yap
TNAINHEARL isimli Üye şimdilik offline konumundadır

TNAINHEARL

Fotoğrafçı / Elazığ

Standart
Alt 28-02-2011 #3
arkadaşım ben bi fotoğrafcıyım sana tavsiye edeceğim makina nikon D 90 BEN kendim kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim canon d 350 i de kullandım d 400 de ama nikondan şaşma bence
Bu mesajdan alıntı yap
Lyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Lyra

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 04-03-2011 #4
Onlar çok eski modeller. Nikon'da Canon'da sürekli yeni modeller cıkartıyor. Canon'da kararlıysan - ki bence cok kaliteli makina - eos 550d al. Tabi fiyat aralığında önemli.
Bu mesajdan alıntı yap
Stiff isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Stiff

Bilg. Teknikeri / Kocaeli

Standart
Alt 08-03-2011 #5
İki model arasında epey fark var. İhtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda bir makina seçmelisin. İkisi arasından 450D'yi öneririm.
Bu mesajdan alıntı yap
10ur83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

10ur83

Bilg. Teknikeri / İstanbul

Standart
Alt 09-03-2011 #6
tabiki 450D
imkanın varsa nikon d90 al derim
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
folyo kesim makinesi almak istiyorum alikader İkinci El Ürün Almak İsteyenler 3 11-10-2010 20:17:29
Hangi makine ? çözünürlüğü yüksek fotoğraf makinesi almak istiyorum akberrak Fotoğraf Makineleri ve Donanımları 9 31-07-2010 21:17:02
Folyo kesim makinesi almak istiyorum buzmavisi05300 Sonuçlanan İlanlar 24 22-05-2010 01:05:10
Folyo kesim makinesi almak istiyorum ismailgümüş Sonuçlanan İlanlar 9 15-02-2010 18:53:44
Fotoğraf Makinesi Alıcam Size Geldim. Novembre Fotoğraf Makineleri ve Donanımları 7 16-04-2009 09:12:07

Kapat
Şifremi Unuttum?