| | #1 |
![]() | Arakdaşlar freehand 8 ve 9 da çalışan F12 kısayol tuşu MX te yok mu ben onu sormak istiyordum teşekkür ederim. |
| | |
| | #2 |
![]() | olmazmı... sen yeterki iste... MX te edit ten Keybord Shortcuts a gel... açılan pencerede Keybord Shorcuts Settings bölümünden Freehand 9 u seç... Freehand 9 daki kısa yollar MX e uyarlansın..
__________________ ... |
| | |
| | #3 |
![]() | ben anlatamadım galiba FREEHAND 8 de F12 basınca bir sürü menü çıkıyor ya.MX te basıyorum F12 tuşuna hiç bir şey olmuyo ben oun anlatmak istedim. |
| | |
| | #4 |
![]() | tamam sen onu onlatmak istedin ama bende onu onladım zaten... onun için onun çözümünden bahsettim.. yani bunu anlatmak istedinde ben onu onlamadım eğer sen onu onlattığında ben bunu anlasaydım çözüm aynı çözüm olmazdı demi ama... bilmem anlatabilemedim mi... şaka bir yana sen benim dediğimi yap sonra F12 tuşuna bas göreceksin.... ha değiştirmem diyorsan F4 yap..
__________________ ... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
anlatmak istediğim F4 valla sağol yardımın için. | |
| | |
![]() |
| Tags |
| freehand, alan, f12, nin, grev |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |