| | #1 |
![]() |
__________________ EFOgraf |
| | |
| | #2 |
![]() | yokmu bilen kardeşşim ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | konuyu yanlış yerde açmışsınız, ilgili bölüme taşıyorum. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #4 |
![]() | nasıl yapıldığını da yazsaydınız keşke ![]()
| | |
| | #5 |
![]() | Ben olsam freehand de asla uğraşmazdım. gölge efektleri söz konusu bana göre illustrator yada photoshop en uygun programdır. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #6 |
![]() | bana göre de öyle tabiki efekti bilmiyo değilim ama bunu freehand de yapmam istendi ama efekt olmur YARDIMMMM koskoca sitede yokmu arkadaşlar ya gökhan abi volkan abi yardım lütfen ![]()
| | |
| | #7 |
![]() | Bu nasıl bir sorudur böyle Freehand de bu efekti yapmam istendi. Bu efektin olup olmadığını bilemiyorum ancak Photoshop la yada adobe illustrator ile yaparak sonucu en iyi şekilde alabilirsiniz...Ayrıca lütfen flood yapmayınız. Saygılarımla. |
| | |
| | #8 |
| | Frehandde yapmanızı isteyen kişiye, İsteginin freehandde yapılamiyacağını, phosotopta yada ilustratorde greyscala olarak çalışabileceğinizi ve tek renk olarak basilabilecegini anlatın lütfen. |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
onu diyeceğiniz kişi 20 yıldır ajansı var ve bayaa tecrübeli ve büyük işler yapmış biri tanınmış biri : ) yani oda biliyordur freehandde ama farklı bi düşüncesi olabilir.....: ) | |
| | |
![]() |
| Tags |
| bilenler, efekt, freehand, iyi, sorucam, ufak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |