| | #1 |
![]() | A4 boyutunda bir sayfa açıyorum çalışmamı yapıyorum ve printerdan örnek çıktı almak istiyorum fakat bazı zamanlar çıktı almadan önce işin hepsi ekranda sayfanın içinde gözükmesine ve hatta bazen sayfanın içersine küçültülmüş olsada sayfanın dışında taşma var diyor ve abuk subuk bir şekilde çıkış veriyor...çalışmayı sayfanın dışına taşırmış bir şekilde basıyor.... bunun nedenini bir türlü çözemedim nedenini bilen varsa yazsın lütfen
__________________ Çizdim Çiziyorum Çizeceğim |
| | |
| | #2 |
![]() | Muhtemelen print seçeneklerinde sayfa A4 ün dışında bir ebattır..
__________________ ... |
| | |
| | #3 |
![]() | CTRL + P komutu verdikten sonra açılan pencerenin sol alt kısmındaki açılır menüden fit 10 paper komutunu işaretlersen sayfanın dışında taşma olsa bile onu sayfanın içerisine sığıcak şekilde çıkış alınır . |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkürler iyi çalışmalar ![]()
| | |
| | #5 |
![]() | PDF Kaydet ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | çalışma esnasında deneme çıktısı almak için olsa bile pdf kaydetmem mi gerekir???
| | |
| | #7 |
![]() | pdf çıktı alırkan garantiye almak için iyidir. ama öyle bi şart yok. |
| | |
| | #8 |
![]() | Yazdırma menüsündeAdvanced>Paper Setup>Paper Size kısmı etkin değilse veya farklı bir ebat seçili ise pencerenin sol tarafındaki Use PPD kutucuğunu işaretleyerek, yazıcınıza uygun PPD yi seçmelisiniz (eğer yoksa adobe.com da bulabilirsiniz) Kağıt boyutunu ayarladıktan sonra Orientation>Automatic seçeneğini işaretleyin. Çıktını bu şekilde gönderdiğinizde genelde sorun yaşamazsınız. Ayrıca tramlı işlerde LPI>DPI ayarlarınıda yapma seçenekleri aktif olur. Bu yöntem mevcut sayfada orantı değişimine yol açar. Ölçülü işlerde sorun çıkarır.
__________________ Bülbüllere emir var,lisan öğren vakvaktan/Bahset tarih, balığın tırmandığı kavaktan NFK. |
| | |
![]() |
| Tags |
| freehand, print, sorunu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |