| | #1 |
![]() | freehand de resme efekt verdiğimde resim accaip bozuluyor bunun asıl sebebi ve cözümü nedir acaba?
__________________ miss dido |
| | |
| | #2 |
![]() | Freehand vektörel bir programdır. Fotoğrafta yapmak istediğin efekti photoshop ta gerçekleştirmeni tavsiye ederim. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #3 |
![]() | hımmm tesekkürederim
__________________ miss dido |
| | |
| | #4 |
![]() | Selam, FreeHand MX programında uyguladığınız " Raster Effects " lerin postscript tanımlama sorunları nedeniyle film çıkışında sorun yarattığı uzun süredir biliniyor. Macromedia yazılım firması FreeHand programının MX sürümünde getirdiği ve geliştirdiğini iddia ettiği bu ve buna benzer özellikler web tasarımcılığına yöneliktir. Bu effect'leri basıma yönelik çalışmalarınızda kullanmamanızı işinizin sağlığı açısından öneriyorum. Bilginize, Saygılar... |
| | |
| | #5 |
![]() | yaklaşık 2 sene önce ben bi işte kullandım iş baskıya girdi fakat rezalet bi olay ortaya çıktı. o yüzden freehandde kesinlikle effekt kullanmayın derim. ben acısını yaşadım |
| | |
![]() |
| Tags |
| bozulması, efekt, freehand, resim, sebebiyle |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |