| | #1 |
![]() | Merhaba, Yaratici, hizli ve deneyimli bir grafikere ihtiyaciniz varsa, lutfen okumaya devam ediniz ![]() Marmara Ünivesitesi G.S.F Grafik bôlûmû mezunuyum(2002) Freehand, photoshop, illustrateur, quarkxpress programlarini kullaniyorum. Istanbulda bircok ajans deneyimi ardindan Fransada (Paris) Ecole Dupère de Grafik egitimi ile beraber reklam ajanslarinda grafiker olarak calisdim. Su siralar logo, afis, brosur, katalog ve wacom tabletle illustrasyon agirlikli, freelance calismalarima devam ediyorum. Ilginizi cekerse islerimi actigim konulardan veya ****** adresimden gorebilirsiniz. Mail Adresim:******** Mesaj VolkanTEKiN tarafından (15-09-2008 Saat 19:55:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forum kurallarını okuyunuz. |
| | |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #3 |
![]() | ooops afedersin Volkan, kurallari unutuvermisim Arkadaslar dilerseniz islerimi actigim konulardan gorebilirsiniz, bana ozel mesaj atarsaniz diger bilgilerimide alabilirsiniz.Tesekkurler |
| | |
| | #4 |
![]() | CV nizi .................. adresine göndermenzi rica ederim. Mesaj Nüket HOTALI tarafından (21-09-2008 Saat 17:15:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mail aderes vermek yasaktir. özel mesaji kullaniniz |
| | |
| | #5 |
![]() | Ilginiz icin tesekkurler, C.V mi hemen yolluyorum. |
| | |
| | #6 |
![]() | ilanim hala gecerlidir. |
| | |
| | #7 |
![]() | Ilan gecerliligini surdurmektedir |
| | |
![]() |
| Tags |
| afis, arayanlar, brosur, buraya, freelance, grafiker, grafİker, katalog, kurumsal kimlik, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |