| | #1 |
![]() | Evimde İnternet üzerinden çalışabilecegim reklam ajansları ve matbaalar arıyorum.Ajans,tabela ve fotografçılık alanında tecrübem var.çok iyi derecede Photoshop,CorelDraw kullanıyorum.İlgilenenlerin özel mesaj ile ulaşmalarını rica ediyorum. |
| | |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | ...........güncel |
| | |
| | #4 |
![]() | ulaşan oldu mu?
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| | #5 |
![]() | bir kaç kişi |
| | |
| | #6 |
![]() | ..........güncel |
| | |
| | #7 |
![]() | bayangraf slmlr... eğer gıda (yoğurt, çikolata, helva vs...) alanlarında tasarım tecrübeniz var ise lütfen bana ulaşın... iyi çalışmalar |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | Merhaba, Bursa İnegölde Yeni açılacak olan gazetemize grafiker arıyoruz. Msn den görüşebilirmiyiz. ********************** Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (17-10-2008 Saat 04:05:14 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
![]() | Sanırım mail adresi verilmiyor. Telefon ************** |
| | |
![]() |
| Tags |
| freelance, grafiker |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |