| | #1 |
![]() |
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #2 |
| | Logo çok şirin olmuş bence kurumsal kimliğe gelirsek kartvizitteki çizgi çok kalın görünüyor.. Birde antetlide yatay duran slogan puntosu yarı yarıya düşürülüp harf araları açılabilir.. Bence çok şık durur... Logoyu bazı yerlerde ortalı bazı yerlerde sağa yada sola koymuşsunuz... Hepsinde sağ tarafta kullansanız daha kurumsal durur... ve eğer kırmızı bant içinde kullanılacaksa kartvizittede o şekilde kullanılmalı... Ve antetlinin altındaki kırmızı bant atılmalı diye düşünüyorum... Emeğinize sağlık... |
| | |
| | #3 |
![]() | hocam, çalışmalar genel olarak güzel de 'gemlik' yazısını okumakta zorlandım sanki biraz ufak kalmış birde neden kurumsal değilde kuramsal yazmışsınız bu hatayı 2 yerde yapmışsınız. saygılar.... |
| | |
| | #4 |
![]() | Logo çok güzel olmus. Fakat kirmizi renk çok bogucu olmus sanki. |
| | |
| | #5 | ||
![]() | Alıntı:
Alıntı:
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kırmızı firmanın istemiş olduğu renktir.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK | ||
| | |
| | #6 |
![]() | Logonuzu çok beğendim. Diğer çalışmalara bakacak olursak bence hepside sade ve hoş olmuş İyi çalışmalar
__________________ Necaty - Grafikerler . Net |
| | |
| | #7 |
![]() | ellerine sağlık volkan gerçi ben önceden görmüştüm.sahi kupa baskısını felan beğendilermi? |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #9 |
![]() | Ellerine sağlık güzel iş çıkmış |
| | |
| | #10 |
![]() | Tebrikler Güzel Çalışmalar... |
| | |
![]() |
| Tags |
| gemlik aktas lojistik, kurumsal kimlik ornegi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |