| | #1 |
| | Arkadaşlar daha önce ilk dersin 23 videosunu sitemize eklemistim hatirlarsaniz.Ayni setin (ilk bölümde dahil olmak üzere) tamamini buradan elde edebilirsiniz. Kaynak tamamen türkçedir. 14 Ders 228 Video Her ders,konu videolariyla birlikte birer "zip" dosyası halindedir. Ayrica hangi derste hangi konularin bulundugunu görmeniz amaçli,ders numarasini ve ders konularini link lerin hemen üzerinde göreceksiniz.Böylece dersleri inceler,sadece ilgilendiginiz dersi indirebilirsiniz. (Gerçi benim nacizane tavsiyem hepsini almaniz yönündedir) Bol paylasim keyifli sohbetler dilerim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | lütfen büyük harf ve puntolarla yazmayın kuralları okursanız seviniriz
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | Süper bir paylaşım tebrikler... |
| | |
| | #4 |
![]() | bence harika |
| | |
| | #5 |
![]() | Selam Kardeşim Büyük Adamsın Mail Adresini Alıp Hepsini Rica Edecektim Senden Ilk 23 Dersi Vermişsin Ama şimdi Hepsi Var Sana çok Teşekkür Ederim Süper Paylaşım |
| | |
| | #6 |
| | Ben teşekkür ederim,beğenmenize sevindim... |
| | |
| | #7 |
![]() | Bunlar Rapid Premium hesap ile neden indirilmiyor? Paylaşım için teşekkürler. |
| | |
| | #8 |
![]() | güzel bir paylaşım eline saglık |
| | |
| | #9 |
![]() | paylaşımın için teşekkürler arkadaşım |
| | |
| | #10 |
![]() | link kırık arkadaşım düzeltirsen sevinirim |
| | |
![]() |
| Tags |