| | #1 |
![]() | Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım Arkadaşlar gelmesini iple çektiğim google logo tasarımı sonuçlarında ilk 30'a giremediğim logo tasarımımı gönderiyorum. ![]()
__________________ •´¯`•*» ( B¥ îMåj ) «*•´¯`• ---------------------------- "Güzellik, Bakan Gözdedir" |
| | |
| | #2 |
![]() | Ya olmamis ama. Anitkabiri koyunca oraya sanki 10 Kasim gibi olmus, çocuklar da ziyarete gidiyor ![]() Google iyi seçim yapmis, daha iyileri de olabilirdi ama sade ve basit bir anlatim yeterli olmus. |
| | |
| | #3 |
![]() | fena olmamıs ama sımdıkı google tasarımı kotude dııl hanı sımdıdkı google tasarımının daha genıs bı kapsamı var dunya ve turkıyenın balon seklınde yapılması ama sende sadece turkıyedekı 23 nısanı goruyorum belkide senin onundekilerde dunyayida katmistir araya |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
![]() fakat şöle bişi vr Atamızın bize hediyesi olan 23 nisanı bu şekilde göstermek istemiştim.
__________________ •´¯`•*» ( B¥ îMåj ) «*•´¯`• ---------------------------- "Güzellik, Bakan Gözdedir" | |
| | |
| | #5 |
![]() | evet ama dunyaya ozgu bi sekildede getirebilirdin yani tasarim bu sekilde iken tum dunyayi ilgilendiren bi obje yada baska bi sey koyarak herkese hıtap edebilirdin |
| | |
| | #6 |
![]() | şansını 10 kasıma tekrar dene ne kaybedersinki ama şimdiki logada gerçekten çok şirin olmuş yapan arkadaşı tebrik ediyorum tabiki senide kendine şöyle teselli verebilirsin önemli olan katılmaktı herkes cesaret edemez yani![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | Bu da benim logo çalışmam; ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | ilk otuza girmemesi gayet normal ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | teşekkürler arkadaşlar :W
__________________ •´¯`•*» ( B¥ îMåj ) «*•´¯`• ---------------------------- "Güzellik, Bakan Gözdedir" |
| | |
![]() |
| Tags |
| google logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |