| | #1 |
![]() | Merhaba Arkadaşlar Ben Bu İşe Yeni Başladım Ve Gördsel Olarak İllutrator Eğitimi Veren Siteler Arıyorum ve EminimKi Benim Gibi Birçok Kişide Öle Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler..... ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | bence derslerden çok ıllustratorde kendin çizimler yaaprak kendini geliştirebilirsin(bi öneri) tıpkı benim yaptıgım gibi ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
ve sende bişeyler varsa ıllustratorde kendin çizimler yaaprak kendini geliştirebilirsin sonuc olarakta ortaya daha hoş çalışmalar cıkar ![]() | |
| | |
| | #6 |
| | Benim fikrim, yumşak uçlu bir kurşun kalem ve kağıt yeter.... |
| | |
| | #7 |
![]() | yumuşak uçlu kalemle yaptığını photoshopta yapmayı denersin ve başarırsın sadece biraz inan ve bayaa çalış inş sonunda istediini yapabiyo olucaksın |
| | |
| | #8 |
| | |
| | |
| | #9 |
![]() | bayeness: tabi ki faydalı kısa yoları püf noktalarını öğrenmek gerekir bilmeden de birşeyler yapamazsın fakat ne kadar öğrenirsen öğren öğrendiklerini kullanmazsan bi fark olmaz o yüzden bir şeyleri öğrenmek için kendin başlamalısın ki alışasın burda kasdetmek istediğim buydu ![]() _____________ herşeyden önce inanç we deneyim... |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
anlıyorum. Senin dediğin gibi yapmaya çalışınca muvaffak olamamıştım. Çünkü neyi nasıl yapıyorsun bilemiyordum. Araçları ve programın yeteneklerini yavaş yavaş öğrendiğin takdirde dediğiniz eksizler gerçekten çok faydalı olmaya başlıyor. Yani ikisinin ortası, beraber götürmek gerekiyor. Bu noktada en çok hoşuma gidenler tutoriollar oluyor. Özellikle kesta095'in derslerin benim gibi yeni olanlar için ufuk açıcı oluyor. | |
| | |
![]() |
| Tags |
| dersleri, görsel, İllustrator |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |