| | #1 |
![]() | BROWN EYE ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | güzel çalışma ellerine sağlık.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Güzel bir çalışma... Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #4 |
![]() | hmmm oldukça çekici bir çalışma çok güzel dostum
__________________ Vector ART & Motion Graphic (Nymphetamine) |
| | |
| | #5 |
![]() | bizimle paylaştığın için teşekürler çok etkileyici ama göz bebeğinin iç kısmının siyah olmasını tercih ederdim. Daha gerçekçi durması açısından.Emeğine Sağlık. |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
eleştirilerine teşekkür ederim. ![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Ellerine sağlık güzel bir çalışma...
__________________ Hepimiz sorumluyuz herkesin bir suçu var, Zaman aşımına uğrar ya da hışımına rastlar Bunun için gözün ağlar,kafan duvara da toslar yazık okadar dost var inandıklarımızın arasında çok fark var...(Sagopa Kajmer) Beni Öldürdün deyse bari,yedi buçuk milyar hepsi fani Yanlımaz Şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani, Dikkak dibe çekti senide zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam mani...(Sagopa kajmer) |
| | |
| | #8 |
![]() | çok beğendim çok güzel olmuş |
| | |
| | #9 |
![]() | Ellerine sağlık ![]()
__________________ Virtual Private Life |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşlar çalışmalarımda mümkün olduğu kadar çizgi tadını korumaya çalıştım gerçekliğe gelince fotoğraf makinası ile yarışmak gibi beyhude bir arayış içinde değilim çalışmalarıma o gözle bakarsanız sevinirim. |
| | |
![]() |
| Tags |
| illustration, graphic designer, graphhik, grafik taplet, grafik tablet, eye drawing, eye, drawing, brown eye, artist, art, naturmort |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |