| | #1 |
![]() | Bilgi kirliliginin hat safada oldugu cagimizda yararli ve egitici bilgilere ulasmak zorlasiyor.9 aydır reklam sektorundeyim ve kendimi gelistirmek istiyorum, bunu da cogunlukla internetten yapmaktayim,bir cok site, bir cok yayın var ve ogrenme istedigi icinden cikilmaz bir hal aliyor... Grafik tasarım ve reklam icin hangi kitaplarin okunmasi, hangi yayinlarin takip edilmesi gerektigini bilmek istiyorum ve burda bu sıralamayı dogru yapacak arkadasların olduguna inanıyorum... ilginize simdiden tesekkurler... |
| | |
| | #2 |
![]() | Macromedia olarak tanıdığımız şu andaki adıyla Adobe Flash ın ürünlerini iyi bir şekilde anlatan ve örnekleriyle öğretim için piyasaya süren şirket : medya soft diyorum ben. |
| | |
| | #3 |
![]() | Paylasım icin tesekkurler |
| | |
| | #4 |
![]() | arkadaşlar grafikerler için aylık takip edebileceğmiz dergi falan var mı?
__________________ GAYEM TACİZ ETMEK DEĞİLDİR EFKAR-I UMUMİYEDE MUHABBET KURMAKTIR |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | dergi olarak; Grafik tasarım, Photoshop magazin, Digital Arts.Kitap olarakta Mavitayfa arkadaşımızın hazırlamış olduğu kitap tanıtımları topiclerini inceleyebilirsin.
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| | #7 |
![]() | Teşekkürler Bakdergi için sağol |
| | |
| | #8 |
![]() | bende grafiker olmak istiyorum bana gerekli bilgileri verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürederim |
| | |
| | #9 |
![]() | Sitemiz zaten o bilgilerle dolu. Daha ne gibi bir bilgi istiyorsunuz? Amacımız bilgi paylaşımı. Fakat sizlerde biraz çaba gösterip bilgiyi almaya çalışırsanız zaten istediğiniz şeyin burada olduğunu göreceksiniz.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #10 |
![]() | bilgiler için tşk |
| | |
![]() |
| Tags |
| grafik, icin, isimlerikitapdergiwebkurs, kaynak, mavitayfa, reklam, tasarım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |