| | #1 |
![]() | Tecrübeli tasarımcı arıyoruz. Grafik tasarım da üretirim web tasarımda üretirim, tasarım olsunda ne olursa olsun koda sabuna dokunmayayım, sadece sağlam konseptler çıkarayım diyorsanız. Lütfen sadece istanbul içerisinden ve full time dusunenler basvursun. cv ve basvuru için: ****** Not: yetiştirilmek üzere yardımcı grafikerde arıyoruz. ******Mecidiyeköy - ISTANBUL T: 0212 *** ** ** T: 0212 *** ** ** F: 0212 *** ** ** Mesaj VolkanTEKiN tarafından (31-03-2008 Saat 18:30:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim adresleri |
| | |
| | #2 |
![]() | Merhabalar; ben meslek yüksek okulu grafik tasarım bölümü mezunuyum.İş tecrübem yok bu yüzden kendimi geliştireceğim bi iş arıyorum ve ilanınızla ilgiliniyorum. Daha detaylı bilgi alabilmem mümkün mü acaba? ( işyeri, çalışma koşulları, aranan özellikler ) Şimdiden teşekkürler; iyi çalışmalar... |
| | |
| | #3 |
![]() | ********* nolu telden bilgi alabilirsiniz Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (31-03-2008 Saat 20:49:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim bilgilerini lütfen özel mesaj ile bildiriniz... |
| | |
| | #4 |
![]() | üstadım telefon vermek yasak özelden bilgi alışverişi yapın..
__________________ ..Bir şeyler değiştirmek isteyen insan önce kendinden başlamalıdır.. ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | ok, kurallarınızı bilmiyorum |
| | |
| | #6 |
![]() | telefon ahizesindeki *** **** *** lere basıp duruyorum hani kimse çıkmıyor ![]()
__________________ ... |
| | |
| | #7 |
![]() | sizinle çalışmak isterim photoshop,freehand,corelDraw,QuarkXPress kullanıyorum. |
| | |
| | #8 |
![]() | Özelden mesaj attim, ilginizi cekerse detaylari ordan konusalim. |
| | |
| | #9 |
![]() | özelden msj attım inş ilginizi çeker ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | istanbulda oturuyorum.. grafik tasarım okudum programları ii biliyorum.. yardımcı grafikerlik için başvurmak istiyorum... |
| | |
![]() |
| Tags |
| grafik, tasarmc, aryoruz, stanbul |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |