| | #1 | |
![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj ruvi tarafından (19-06-2008 Saat 20:09:49 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 |
![]() | Waauvv alkışlıyorum. gerçekten çok başarılılar. Msjı 4 gün önce yayınlamış olmana rağmen hiçkimse bir şey dememiş, ben ona takıldım! Tekrar tebrikler. |
| | |
| | #3 |
![]() | Olsun, gec olsunda hic olmasin Yorumlarin icin cok tesekkur ederim. |
| | |
| | #4 |
![]() | Evet görselleriniz hoş, illust. lar size ait herhalde ? Çizginizi bozmayın tebrik ederim. Çalışmalarınızın devamını görmek isterim... |
| | |
| | #5 |
![]() | Cok tesekkur ederim , Kitap Kapagi disindaki tum illustrasyonlar bana ait. Grafik islerdede olsa, hic yokdan grafik tabletde cizilmis imajlar ve tipografinin birlesimini kullanmayi cok seviyorum. Yayinlananlar kismindakiler, gezdigim ulkelerden topladigim kolaj malzemeleri, fotolar, illustrasyonlarla beraber yaptigim gezi gunluklerim, gunlukleri biraz dergi formatina uyarlayip yayinliyorum. Gercekden cok keyif aldigim bir calisma sekli, "Gezgin Grafiker" ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Gerçekten tebrikler. Bizim camiamızda bir laf vardır. Çizilen çizgi kötü bile olsa kişiye ait olması kötülüğünü bertaraf edebilir. Fakat sizin çizgileriniz hem güzel hem size ait. Ne yapılabilir ki tebrik etmekten başka... ![]()
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #7 |
![]() | Cok tesekkur ederim, sizlerin guzel yorumlarinizla ihya oldum ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | üniversite 4 yıllık tı demi? |
| | |
| | #9 |
![]() | Evet Marmara Grafik mezunuyum ama iyi bir isin okulla degil calsmayla ciktigina inananlardanim. |
| | |
| | #10 |
![]() | güzel çalışmalar eline sağlık : ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| calismalarim, Çalısmalarım, grafik, grafık, illustrasyon, ıllustrasyon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |