![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Portfolyolar | Yardım | Üye Listesi | Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları okundu kabul et |
| Sonuçlanan İlanlar Aradığı işi ya da çalışanı bulunan ilanlar... |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| | Freehand, Photoshop programlarini bilmesi, ilgili okullardan mezun, Reklamcılık tecrubesi olan tasarımcı grafiker, uygulamacı yardımcı grafiker aranıyor Muracat icin mail adresi *****.com Mesaj VolkanTEKiN tarafından (14-02-2008 Saat 11:52:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: email |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | ben daha yeniyim bu işlerde aa photshop ve freehand iyi derecede bimekteim. |
| |
| | #3 |
| | merhaba. çalışmalarıma göz attıktan sonra birlikte çalışıp çalışamayacağımızın kararını verirseniz memnun olurum. teşekkür ederim |
| |
| | #4 |
| | Benimde uygulamam iyidir.Nasil irtibata gecebiliriz. Web sitem sertandirek.blogspot.com |
| |
| | #5 |
| | Grafik tasarımcıyım. Çalışma yeri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. |
| |
| | #6 |
| | merhaba frehand photoshop corel draw programlarına hakimim matbaa ve ajans bilgim vardır. Cok büyük şirketlerin kadrosunda yer aldım 3 yıl eğitim ve 4 yıllık iş tecrubem var. eger size uygunsam irtibata gecmenizi arz ederim |
| |
| | #7 |
| | İlanınızla ilgili size özelden 5 gün önce mail yazmıştım, yanıt dönmediniz |
| |
| | #8 |
| | ben gerekli müracatı yapmak istiyorum ama ne kdr resmi olur bilemem gerekli bilgileri personel mail adresimi gönderirseniz irtibata geçelim |
| |
| | #9 |
| | |
| |
| | #10 |
| | Özelinizden mail attım size. Dönüş yaparmısınız ltf. |
| |
| |
| Tags |
| grafiker araniyor, freehand, photoshop, reklamclk |
« önceki Konu
|