| | #1 |
![]() | Afyon da bulunan matbaamıza tercşhen afyonlu olan az da olsa grafikten veya bilgisayardan anlayan yetiştirilmek üzere grafiker aranıyor.ücret konusunda bişiy diyemem çalışmak isteyen arkadaşlar bana mesaj atarsa sevinirim alınacak elaman afyonda ikamet etmek zorundadır çalışma saatleri sabah 08:30 akşam 18:00 pazar günleri tatil.ilgilenen arkadaşlara duyurluru ayrıntılarını konuşuruz lütfen acele edin. |
| | |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: - Yaşadığınız şehir: - Kullandığınız programları ve seviyeleri: - İş deneyimi ve içeriği: - Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: - Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: - Firma ismi: - Çalışma şartları: - Aranılan kişinin özellikleri: - İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #3 |
![]() | afyon da bir matbaa ayrınıyı buraya yazamam çalışmak isteyeyn olursa özelden yazarım ancak çalışma şartları öle ağır bi şart yok sadece çalışacak kişinin bilgisayardan anlaması yeterli ben öğreticem geri kalanını yani usta bi grafiker aramıyoruz sadece eleman arıyoruz aranılan kişinin özellikleri dürüst çalışkan ve afyonda yaşıyor olsun yeter işin mahiyeti askeri ücretten az olucak kesin ama ne kadar olur bilmiyorum onu ayrıntılarıya konuşuruz artık çalışmak isteyeyn veya çalışmayı düşünen arkadaşlar bana ya msn adresimden ya da özelden mesaj atsınlar konuşalım ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | evet sizi bekliyorum yok mu ilgilenen |
| | |
| | #5 |
![]() | Öncelikle selamlar. Arkadaşım ilanda bi tezatlık var. Başlıkda ''Grafiker arıyoruz'' diyorsun ama ilan özelliklerine bakınca aradığının grafiker değil de bilgisayar bilen bir elaman olduğunu anlıyoruz. Ne yani bilgisayar bilen grafiker mi oluyor?? Saygılar. |
| | |
| | #6 |
![]() | heee öle ben de bilmyodum ama öğrendim ona da öğretirim allahın izniyle yeter ki bilgisayardan anlasın ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | elemanı hala arıyoruz arkadaşlar lütfen yok mu ilgilenen |
| | |
![]() |
| Tags |
| ariyoruz, arıyoruz, grafiker |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |