grafiker olmak istiyorum

Sonuçlanan İlanlar - grafiker olmak istiyorum ...

 
grafiker olmak istiyorum
Standart

grafiker olmak istiyorum

Alt 10-11-2007 #1
Sponsorlu Bağlantılar

ben reklam ajansında calısıyorum ,işim seri ilan ama ben grafiker olmak istiyorum ve bu yolda ilerlemek istiyorum.Corel, photoshop programları hakında bilgim var nasıl kulanıldıgını biliyorum.Ama benim cok gelismeye ihtiyacım var benim yetisebilecegim bir iş arıyorum.
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

reborn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

reborn

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 14-01-2009 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
Bende bdende grafiker olmak istiyorum
real16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

real16

Hiç Biri / Bursa

Standart
Alt 16-06-2009 #3
nerede ikamet ediyorsun
ersu isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ersu

Grafiker / Aksaray

Standart
Alt 16-06-2009 #4
68 Aksaray'daki 22 yıllık firmamızda yetiştirilmek üzere grafiker arayıruz. Düşünürsen benle irtibata geç lütfen.
Hamza Tahtacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hamza Tahtacı

Öğrenci (Diğer) / Bursa

Standart
Alt 03-02-2010 #5
iyi bir grafiker olmak icin hangi okulu tavsiye edersiniz hamza tahtacı
Grafink isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Grafink(38)

Clone Trooper

Sanat Yn. / İzmir

Standart
Alt 03-02-2010 #6
ersu'nun ilanı grafiker olcam ben diyenler için güzel fırsat...
okula gitmek istemeyenler başvursun. ama zannediyorum annenizden emdiğiniz sütü burnunuzdan getireceklerdir bi süre.

o yüzden okul daha iyi bi seçim, güzelce gsf sınavlarına hazırlanmakta fayda var.

Out of the code, into the fire...

merve1245 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

merve1245

Öğrenci (Grafik) / Konya

Standart
Alt 04-04-2010 #7
ben lise sondayım ve grafikerlik die bi meslegi duydum biraz araştırdım çok da hoşuma gitti yapabileceğim ümidini taşıyorum ama bana yardım edecek hiç grafiker arkadaşım yok ben de bu siteye üye oldum bana yardım eder misiniz gerçekten çooook istiyorum bu mesleği ve elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım yardımlarınızı bekliyorummm msn adresimi de yazıyorum eklerseniz sevinirim *******************
nalan öztunç isimli Üye şimdilik offline konumundadır

nalan öztunç

Grafiker / İstanbul

Standart

Ilanınız güncel ise sitemizden başvuru yapabilirsiniz!

Alt 26-05-2010 #8
Ilanınız güncel ise sitemizden başvuru yapabilirsiniz!

************
yasin23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yasin23

Hiç Biri / İstanbul

Standart

ersu abıye

Alt 08-08-2010 #9
mrb ersu abi bende grafiker olmak cok istiorum ve bunun için elimden gelen herseyı yaparım ilanını gördum cok guzel ben istanbulda ıkamet edıorum eger elımde en ufak fırsatım olsaydı aksarayda tanıdıgım kımsede yok ufacık bir fırsatım olsaydı hemen yanına gelırdım ve gece gunduz calısırdım bu işi ögrenmek için şimdi orda oturmak ıcın neler vermezdım hersey ıcın tesekkurler ıyı calısmalar
tükenmezkalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tükenmezkalem(32)

Hiç Biri / Yurtdışı

Standart
Alt 08-08-2010 #10
Grafiker olunmaz grafiker doğulur derler ya ben bu düşünceyi benimsiyorum bir iki parça corel , photoshop bilmek yeterli değil bu iş gerçekten yetenek istiyor ayrıca üniversite eğitimi almak çok çok önemli bunu söylemeliyim.Çizim yeteneğiniz varsa güzelce hazırlanıp güzel sanatlar sınavına girin , kazanın gidip grafik tasarım okuyun sağda solda yetişeceğim diye rezil olmayın derim.Diploma çoğu kapıyı açıyor emin olun.
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

 

Tags
basarmak, calsmak, grafiker, grenmek, istiyorum, olmak

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
grafiker olmak istiyorum.ama nasıl? kagan66 Temel Tasarım İlkeleri 62 31-12-2010 04:13:33
animatör olmak istiyorum gozzi Kantin 1 06-09-2008 14:06:29
grafiker olmak için -seyma- Kantin 2 19-06-2008 17:07:17
stajyer olmak istiyorum missdenqesis Sonuçlanan İlanlar 0 26-03-2008 15:43:37

Kapat
Şifremi Unuttum?