| | #1 |
![]() | |
| | |
| | #2 |
![]() | zamanlama süper gerçekten tamda böyle birşey arıyordum.teşekkürler!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . Mesaj Yeliz GÖKÇEN tarafından (12-10-2008 Saat 05:33:12 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Bir gün mutlaka işime yarayacaktır ümidiyle,paylaşım için teşekkürler.
__________________ Öğrenmeyi hala meslek edinmedin mi? |
| | |
| | #4 |
![]() | En kısa zamanda gerçeğini almak ümidiyle... şimdilik bunlarla idare... Teşekkürler... ![]()
__________________ Ars similis casus... Ars longa, vita brevis... |
| | |
| | #5 |
![]() | böyle bir gramafona taş plağı koyup sadri alışık sesiyle ben seni unutmak için sevmedim ki şarkısını dinleyebilmeyi ne çok isterdim yada böyle türk sanat müziği filan çok hoş olurdu sanıyorum. ben 80 kuşağı çocuklarındanım ve böyle olmaktanda çok mutluyum ama yinede sırf bu gramafon yüzünden talihsiz olduğumu düşünüyorum neyse konuyu farklı yerlere çekmek istemem içimden geldi bende düşüncemi yazmak istedim paylaşım için teşekkürler
__________________ yok kardeşim sanat filan aaa |
| | |
![]() |
| Tags |
| fotoğrafları, gramofon, gramophone, resimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |