| | #1 |
![]() | hakan arslan illüstrasyon ve grafik tasarım çalışmaları: kahraman kılıç adına cgd exlibris çalışması: photoshop cs2-2007 ![]() hatice erden adına cgd exlibris çalışması: photoshop cs2-2007 ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | çizgiler coguzel guzel goruruyor. renk uyumu da cok ıyı. ozellıkle ustteki "ince memed" romanını anımsattı nedense birden bire... benım hosuma gitti. yanı bu tur bı calısmaya üstadlar bı yorum eleştırı getırebılırler belkı ama şahsen eleştirisel bı yan goremedım. elline emeğine sağlık
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #3 |
![]() | bunlarda çizim üzeri photoshop cs2 de renklendirdiğim kişisel ilüstrasyon çalışmalarımdan bazıları... ![]() -idman- ![]() - sadece bakıyodum- ![]() - savanların oğlu - ![]() - bir arkadaşımın karikatürize edilmiş portre çalışması - |
| | |
| | #4 |
![]() | karikatür çizimini çok beğendim karikatür herkesin yapabiliceği bi iş değildir eline sağlık ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | gayet güzel çalışmalar tebrik ederim. |
| | |
| | #6 |
![]() | iyi çizimler özellikle hırsız tiplemesini beğendim ilk sıradaki exlibris de çok iyi + başarılı çalışmalar tebrikler ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | Özellikle İkinci Çalışmanızı, Gerek Duruş, Gerekse Teknik Olarak Çok Beyendim. İyi Çalışmalar. |
| | |
| | #8 |
![]() | Bunlar gerçekten çok başarılı..
__________________ trajedi sempatizanı.. |
| | |
| | #9 |
![]() | karikaturize ettiğin arkadaşını bi'an için limp bizkit grubunun vokalisti fred durst zannettim ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Başarılı çalışmalar olmuş elinize sağlık Başarılar...
__________________ . . . İşte Vazgeçilmez 3'lü Photoshop Cs3 Corel Draw X3 3 Kat Daha Derin, 3 Kat Daha Dolgun Efekt ve Tasarımlar için... |
| | |
![]() |
| Tags |
| arslançalışmalar, calismalar, hakan, hakan arslan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |