| | #1 |
![]() | Merhaba arkadaşlar, fotoğraf çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istedim. Tüm çalışmalarımı tek çatı altında toplayacağım. Eleştri ve yorumlarınızla daha iyiye... ![]() Kırmızı Yusufçuk. Nadir olarak bulunan renkte Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Yalnız, çalışmalarımı sürekli bu başlık altında yayınlıyorum, alt mesajlarda da fotoğraflar mevcuttur.Başka başlık altında açıp forum kirliliği yapmak istemedim. Bilginize. Teşekkürler... Mesaj N/A3 tarafından (30-01-2008 Saat 23:26:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uyarı yazısı eklendi. |
| | |
| | #2 |
![]() | evet haklısın nadir bulunan renkte. çok güzel bir resim. sabırsızlıkla diğer resimleri bekliyor olucam. tşk.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Ben biyoloji okuyorum, o kadar çok fotoğraf gördüğüm halde yusufçuğun bu rengini görmemiştim.. Ayrıca çekim gerçekten çok güzel.. Tebrik ederim. Mesaj N/A3 tarafından (04-01-2008 Saat 02:59:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Renkli yazı |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | çok güzel yakalamışsın teşekkürler paylaştığın için |
| | |
| | #6 |
![]() | çok güzel bir fotograf olmuş ... |
| | |
| | #7 |
![]() | gercekten harika |
| | |
| | #8 |
![]() | güzel bir kare yakalamışsın ve Kırmızı Yusufçuk hiç görmemiştim teşekkürler paylaştığın için... |
| | |
| | #9 |
![]() | İlginize teşekkürler, dediğim gibi az bulunan bir türmüş, şansım yaver gitti, sizlerlede paylaşmak istedim. |
| | |
| | #10 |
![]() | bende daha önce görmemiştim paylaşım için tşk. |
| | |
![]() |
| Tags |
| manzara, makro, macro, kirkpinar, kar, istanbul, hakan kalmis, grgphoto gozuyle, grgphoto, fotograf, dunya, panaroma, sakarya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |