| | #1 |
![]() | Online magazin dergisi Before & After Magazine güzel bir makale yayınlamış. Sadece harfleri kullanarak tasarlanan logoların uygulama mantıklarını veya yukarıdaki gibi adımlarını kısaca göstererek güzel logolar yaratmak için çok değerli tüyolar vermiş.Belgeyi direk indirmek için alttaki linkle indirebilirsiniz.
__________________ Living is Easy with Eyes Closed. - - - ![]() Ps: Photoshop - Dw: Dreamweaver - Ai: Illustrator - Id: InDesign - Ae: After Effect - Fl: Flash Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (03-07-2008 Saat 16:51:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: .. |
| | |
| | #2 |
![]() | güzel paylaşım...
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #3 |
![]() | güzel paylaşımın için ;yeni bir bakış açısı gösterdiğin içinde çok teşekkürler |
| | |
| | #4 |
![]() | faydalı paylasım tskler |
| | |
| | #5 |
![]() | ben teşekkür ederim arkadaşlar.. ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Çok teşekkürler, güzel bir paylaşım. |
| | |
| | #7 |
![]() | güzel ve önemli bir paylaşım çok teşekkür ederim |
| | |
| | #8 |
![]() | paylaşım için teşekkürler
__________________ <º))))><.·´¯`·.biri gider, biri gelir¸.·´¯`·.¸><((((º> |
| | |
| | #9 |
![]() | paylaşım için teşekkürler
__________________ ÇılgınGrafikER_07(kirli) |
| | |
| | #10 |
![]() | Büyük bir merakla indiriyorum, teşekkürler.
__________________ Benim yaptıgım, bildiklerimi söylemek degil;kendimi ögrenmektir. MONTAIGNE |
| | |
![]() |
| Tags |
| harfler, ile, logo, taktikleri, tasarlama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |