| | #1 |
![]() | Aklınızda "Sahiden reklam tasarımcısı olan" bir reklam tasarımı şirketinde çalışmak var ise, reklam tasarımı konusundaki hayalleriniz çalıştığınız işyerine bir kaç beden büyük geliyorsa, çalıştığınız işyerinin adı reklam ajansı olmakla birlikte aslında tek yaptığı işin gazetelerin sütun santim fiyatlarını ezberlemek ve ilan komisyonculuğu yapmak olmasından bıktıysanız, kendinizi çok mutsuz, umutsuz hissediyorsanız, hayallerinizi alın ve gelin.. İzmir'de, İstanbul'da, Bodrum'da ve çok yakında Eskişehir'de sizi bekliyoruz.. ..
__________________ Yaratın fark atın, olamıyorsa ufak atın.. |
| | |
| | #2 |
![]() | Selam; Freelance çalışmalara açık mısınız? Firma hakkında biraz ön bilgi rica etsem pm de belirtir misiniz? |
| | |
| | #3 |
![]() | merhaba cv mi yollamak hatta görüşmek istiyorum... aradığım işin sahibi olmak istiyorum
__________________ curunay |
| | |
| | #4 |
![]() | Herkez Hayalindeki işi ister eğer bunu verdiğinizi idaa ediyorsanız ben hemen cv mi yollamak istiyorum. |
| | |
| | #5 |
![]() | Lütfen: iş hakkında daha net bilgi vermenizi önemle rica ederim.
__________________ Gökyüzünde Ne Kadar Yükselirsek,Uçma Bilmeyenlere O Denli Küçülürüz... F. Nietzsche Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (27-12-2007 Saat 20:43:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: . |
| | |
| | #6 |
![]() | Merhaba, maalesef freelance çalışmıyoruz. İş hakkında daha detaylı bilgi derken kastedilen nedir ? İlanımızda da belirtildiği gibi biz adı reklam ajansı olan fakat reklam tasarımının dışında her işi yapan firmalardan değiliz.. Reklam tasarımına aşık olan insanların hayalleri genellikle bu tip yerlere bir kaç beden büyük gelir.. İşte biz, bu insanları çağırıyoruz.. Birşey olamadım bari reklamcı olayım diyenleri değil.. Umarım bu defa yeterince açık olmuştur..
__________________ Yaratın fark atın, olamıyorsa ufak atın.. Mesaj HORUS tarafından (01-01-2008 Saat 13:14:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
| | #7 |
![]() | slm herkes talibde cv nereye atıcaz ki adres lütfen tşk |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #9 |
![]() | behnde bilemedim cv yi nereye bırakıyoz bide anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı? |
| | |
| | #10 |
![]() | güzel sanatlar fakültesi mezunuyum. handmade 3 boyut tasarım yapıyorum. bir reklam ajansında çalışma deneyimim olmamakla birlikte, aldığım eğitim ve tasarım gücümün, iyi bir reklam ajansı içerisinde başarılı olacağına inanıyorum. bu konuda görüşmek isterim. iyi çalışmalar.. gülcan özbek |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |