| | #1 |
![]() | merhaba arkdaslar:= sımdı ılk olarak resmımızı acıyoruz (ben porsche actım) ![]() Duplicatelayer yaparak orjın resmımızın kopyasını alıyoruz. daha sonra resmımızı sıyah-beyaz yapıyoruz image/adjustments/black&whıte diyoruz.(karsımıza cıkan sayfaya OK dıyıp gecıyoruz) ![]() Simdi image/adjustments/variations diyoruz ve rengımızı secıyoruz (Midtones secili hale getırın.)en üsttekı 2 resımden soldakı orjın,sagdakı arabamızın yenı rengı olacak. ![]() Rengimizi sectikten sonra eraser tool secerek arabamızda sılınmesı gerekılen yerlerı ZOOM yaparak sılıyoruz. not:sılerken mouse tek tek basarak sılın en ufak hatada gerı almak ıstersınız tamamını gerı almak zorunda kalırsınız!! ![]() eet boyama ve sılme ıslemımız bıttı sıra geldı dıger modıfıyelere ![]() arabamızın camlarını boyamak ıcın magnetic lasso tool secıyoruz ve camlarımızı duzgun sekılde seciyoruz sonra ctrl + u ıle heu acıyoruz asagıdakı gıbı ayarları yapıyoruz ![]() sımdıde sıra on kaputa Carbon Fıber yapmaya geldı eeeetttt carbon fıbre ıslemımızde bıttı ve bır kac eklentı daha arabamızın son durumu ![]() ![]() ![]() ilk ve son halı yorumlarınızı beklıyorum buyuk boyutta gormek ıcın resımlerın ustune tıklayınız
__________________ actıgım konuların cogunlugu alıntıdır!l Mesaj fixx tarafından (07-07-2008 Saat 02:46:51 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | Gayet başarılı bir çalışma,güzel anlatım,paylaşım için teşekkürler.
__________________ Eller yahşi men yaman, Herkes buğday men saman. |
| | |
| | #3 |
![]() | emeğin için teşekkürler
__________________ _ 2008 Kolleksiyon... |
| | |
| | #4 |
![]() | begendıgınıze sevındım arkdaslar ben tsk ederım yorumlarınız ıcın
__________________ actıgım konuların cogunlugu alıntıdır!l |
| | |
| | #5 |
![]() | GüseL payLa$ım te$krLer çok ho$ oLmu$!... ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | güzel bi yöntem olmuş ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | eline sağlık Güzel çalışma
__________________ KıyAMeT gELSeDe kOPSaK XDXD |
| | |
| | #8 |
![]() | Elinize sağlık |
| | |
| | #9 |
![]() | eline sağlık |
| | |
| | #10 |
![]() | pek güzel olmasada buda benden bayanlara [/
__________________ qqoopp qqoopp |
| | |
![]() |
| Tags |
| arabamizi, arabamızı, boyayalim, boyayalım, derslerihaydi, edelim, edelım, haydi, haydı, modifiye, modıfıye, photoshop, sanal modifiye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |