| | #1 |
![]() | Yanınızda daima 2 kişi bulunur: MÜDÜR; Sürekli gülümseyerek kötü amaçlarını saklamaya çalışır. ŞEF; Sürekli olarak senin üzerine yine hangi işi atacağını hesap etmekle meşguldür. Ve son olarak SEN; Tüm bunlarla başa çıkmaya çalışırsın. Bu durumu en iyi anlatan resim bence ![]() ![]()
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #2 |
![]() | bu benim ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | bebek çok tatlı paylaşım için teşekkürler ufuk ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | banada uyuyo ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | Valla ben patronumdan çooook memnunum Üzgünüm ama bu resim bana uymuyoo Emeğine sağlık arkadaşım, sabah sabah güne gülümseyerek başladık sayende ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | çok şirinmiş bu ![]() aynı ben ![]() buda benden. daha önce görmüştüm biryerden, konuyu görünce aklıma geldi ![]() ![]()
__________________ Edep; bir tac imiş Nur-u Hüda’dan. Giy ol tacı, emin ol her belâdan. |
| | |
| | #7 |
![]() | Bizim isyerinde durum farkli! Müdür olarak adlandirilan benim. Ben olarak adlandirilan is arkadaslari. Sef olarak adlandirilan patron. ![]() Sef olandan baskasi yalan. |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ Edep; bir tac imiş Nur-u Hüda’dan. Giy ol tacı, emin ol her belâdan. |
| | |
| | #9 |
![]() | ikiside çok güzel ![]() teşekkürler paylaşım için ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| glmse |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |