| | #1 |
![]() | Sizlerle sevdiğim video müzikleri burada paylasacagim inatla ![]() Umarim begenir ve bana katilirsiniz. İlk paylasimim bize bu fırsati verenlere gelsin. Hürmetler ve saygılar... sadece görmek istediklerini görüyorsun ne olmasını istediğini nasıl hissedebilirim kalbin açık değilken donuyorsun(taşlaşıyorsun) aldığın kadarıyla bitirilmişsin zamanını pişmanlık ve nefretle harcıyorsun kalbin açık değilken bozuksun ... eğer kalbini eritirsem ... asla ayrı düşmeyiz ... kendini bana ver ... sen çözümsün. şimdi suçlamanın bir anlamı yok ve bilmelisin ben de aynı şeyden acı çekeceğim eğer seni kaybedersem,kalbim kırılır aşk bir kuştur,uçmaya ihtiyacı var. ölürsen içimde oluşacak acıyı düşün kalbin açık değilken donuyorsun(taşlaşıyorsun) ... eğer kalbini eritirsem ... asla ayrı düşmeyiz ... kendini bana ver ... sen çözümsün. sadece görmek istediklerini görüyorsun hayat senin istediğin gibi nasıl olabilir kalbin açık değilken sen donuyorsun(taşlaşıyorsun) ... eğer kalbini eritirsem ... asla ayrı düşmeyiz ... kendini bana ver ... sen çözümsün. eğer kalbini eritebilseydim.. ![]() Mesaj thematrix tarafından (02-09-2008 Saat 17:41:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: şarkı değiştirme |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | Mesaj Hepyek tarafından (16-04-2008 Saat 00:53:34 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | Nikimin esin kaynagindan gelsin |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | son gönderilen video favorim ![]()
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | My Number One |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| elence, gencebay, hepyek, in the shadow, music, mzik, nee, rasmus, rock, sounds, survivor, tarkan, uniquereal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |