| | #1 |
![]() | her grafikerde bulunması gereken bi arşiv.. tamamışla başka bir siteden alıntıdır.. ![]() Cool Vector Mix 2 | 16 AI Files + JPEG Preview | 19 Mb - ![]() Cool Vector Mix 1 | 17 AI Files + JPEG Preview | indirmeyenin kaynanası öLsün : 20 Mb - ![]() Photoshop Fırçaları | Brushes for Photoshop | 5.90 Mb - ![]() Tidal - Lovable Style Pattern Vector 3 | 2 EPS Vector Files + JPEG Preview | 13.9 Mb - yanlış yere açtıysam konuyu maruz görün..tamamı alıntıdır...
__________________ her şeyin yenisi... grafikerin eskisi makbuldur... tecrübe itibariyle.. Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (30-08-2008 Saat 12:46:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazı eklentisi yaptım |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | teşekküerler
__________________ geldim, gördüm, çizdim |
| | |
| | #3 |
![]() | çok güzel bir paylaşım teşekkürler... |
| | |
| | #4 |
![]() | tesekkurler
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel paylaşım teşekkrüler...
__________________ Bırak kendini umutlarının peşine... |
| | |
| | #6 |
![]() | paylaşımın için teşekkürler.Böyle bir siteye ihtiyacım vardı.Hatta böyle siteler varsada bi kaç adres alabilirmiyi. özellikle zeminler konusunda yardım alabiliceğim.Şuan bir kozmetik kartvizit çalışmam var ve çok farklı bişeyler yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bana bu konuda |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkürler ![]()
__________________ her seçim bir vazgeçiştir... |
| | |
| | #8 |
![]() | paylaşım için teşekkürler. Fakat ben corel Draw 12 kullanıyorum ve içine attığım zaman bu eps ler vectörel değil jpg olarak çözünürlüğü düşük görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Hangi Programdan export ettiğinizi tam bilmiyorum....? |
| | |
| | #9 |
![]() | teşekkürler ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | emeğine sağlık...
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
![]() |
| Tags |
| arşiv, bir, gerekli, grafikere |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |