| | #1 |
![]() | Merhaba Grafikerler.net üyeleri... Forumunuza yeni üye oldum adettendir bir Merhaba diyelim tanışalım siz saygıdeğer üyelerle... Yeni bir oluşum içindesiniz sanırım bu yeni yolunuzda bahtınız açık olsun. Ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan bu yana grafikle uğraşıyorum fakat profesyonel olarak 4 yıldır grafiklerlik yapıyorum denilebilir. Güzel bir platform oluşturmuşsunuz fakat daha iyiyi yakalamak açısından kendimce eksik gördüğüm yerleri söylemek isterim;
Bu görüşlerimi dikkate alacağınızdan eminim çalışmalarınızda başarılar dilerim yolunuz açık olsun. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | hızlı bir giriş teşekkürler fikirleriniz için hoşgeldiniz ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Sayın mavi ; GRAFIKERLER.NET yeni bir portal olmak ile beraber eksiklikleri var tabiki değindiğiniz konular ile admin ilgileniyor. Tema demişsiniz. Tema nın ve görünüşün önemli olduğunu yönetimde biliyor. Ancak Default tema nın sizlere sunduğu hızlılık hiç bir temada mevcut değil. Ayrıca Grafikerlik ve Webmasterlığı lütfen birbirine karıştırmayalım . Yakında çok sade ve güzel bir tema ile karşınızda olucak grafikerler.net . İyi forumlar ![]() Saygılarımla... |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
![]() İçerisinde çok fazla resim bulunan temanın ağırlık yapıcağını yazarken ben de düşündüm fakat sadece CSS ayarları ile çok hızlı çalışan bir tema oluşturmak mümkün. | |
| | |
| | #5 |
![]() | hoşgeldinizz...
__________________ ALTI evliya ÜSTÜ eşkiya BURASI rapçilerin MEKANI bursa... |
| | |
| | #6 |
![]() | wowww iyi giriş yapmış hocam valla hoşgeldiniz |
| | |
| | #7 |
![]() | hoşgeldiniz... |
| | |
| | #8 |
![]() | Hoşbulduk arkadaşlar önemli olan iyi giriş yapmak falan değil tabi önemli olan forumun eksiklerinin giderilmesi ve güzelleşmesi. Asla öyle ahkam kesme gibi bir amaçla yazmadım bunları sadece gözlemlerimi belirttim... İsim ve düşünce güzel aynı tarz bir forumu 3 sene önce falan ben de oluşturmuştum vBulletin yapısı ile.. fakat maddi manevi bazı olumsuzluklar oldu yürümedi.. Burayı bulunca eski günleri hatırladım birden ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | hoşgeldin mavi umarım iyi bir paylaşımı elde ederiz...!!
__________________ [body] [h6] || Nasıl Bakıyorsan Öyle Görürsün...!!!.... || [/h6] [/body] |
| | |
| | #10 |
![]() | Sayın Mavi, Dikkatiniz, ilginiz ve güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler ![]() Hoşgeldiniz... |
| | |
![]() |
| Tags |
| blue, blu, blau, mavi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |