| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | eline sağlık kardeşim güzel çalışma olmuş.Duyarlılığın icinde ayrıca tebrik ediyorum. |
| | |
| | #3 |
![]() | eline, fikrine sağlık kardeşim..
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Diğer çalışmaların kadar yoğunlaşmamışsın sanırım ama Mr. Mercano nunda dediği gibi duyarlılığın için teşekkürler.. |
| | |
| | #5 |
![]() | emeğine sağlık sölencek cok fazla bişey yok
__________________ kargacıkburgacıkiçidolusaçmacıcık |
| | |
| | #6 |
![]() | çok ama çok güzel olmuş aradaşım... yüreğine sağlık... bu nasıl bi yetenek nasıl bi düşüncedir... tebrik ederim...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #7 |
![]() | eline sağlık çok güzel |
| | |
| | #8 |
![]() | Güzel olmuş eline sağlık. Diğer çalışmalarında olduğu gibi bundada decube sorunu var. İyi çalışmalar. |
| | |
| | #9 |
![]() | Emegine sağlık..
__________________ Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz 'an' dan daha iyibir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin.Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur.Pek çokları mutlulugu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta.Oysa mutluluk insanın boyun hizasındadır Biz üç kişi yaşıyoruz..ben keyfim ve kahyası.. ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags |
| herşey, icin, vatan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |