| | #1 |
![]() | Mesaj a-max tarafından (07-09-2008 Saat 02:05:25 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Çok karmaşık gözüküyor,renkler uyumlu değil.Arkadaki çiçek brushlarını kadırırsanız daha sade olabilir.. Yinede daha sade çalışmalar denemenizi öneririm. Kolay gelsin. |
| | |
| | #3 |
![]() | hıhı bence de cok karısık..göz yorucu..
__________________ ---->>theöz<<---- |
| | |
| | #4 |
![]() | ramazan yazısı karmaşanın içinde kaybolmus gitmis çok aradım nerde bu ramazan die (: elinize sağlık...
__________________ the end |
| | |
| | #5 |
![]() | ewet ramazan yazısı şekiller arasında zor görünüyo görmek içinde küçük bi arama yapmak gerekiyo bence çalışmayı az birazdaha sadeleştirin yada ramazan yazısını çalışmanın alt kısmına birazdaha belirgin şekilde yerleştirin kolay gelsin |
| | |
| | #6 |
![]() | Birbirinden alakasız hazır şekiller ve görseller kullanmışsın. Tasarım bu değildir. |
| | |
| | #7 |
![]() | herşeyi anladım ama kalpleri neden koydun onu anlayamadım arkadaşım.tam bir kel alaka olmuş. yinede emek harcanmış eline sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| hoşgeldin, ramazan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |