| | #1 |
![]() |
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | keşke sol tarafa farklı bi uygulama deneseydin diğerlerine nazaran bu biraz eksik kalmış sanki iyi çalışmalar |
| | |
| | #3 |
![]() | hmm!.. haklı olabilirsin. tşk. ederim eleştirin için.
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| | #4 |
![]() | I love cats olmalıydı.
__________________ Lost in 80's |
| | |
| | #5 |
![]() | başarılı bir çalışma olmuşta o ince çizgiler atomun yapısımı yoksa bence bir yumak yün olsa daha tamamlayıcı olurdu eline sağlık |
| | |
| | #6 |
![]() | emeğine sağlık arkadaki atom yapısına benzeyen çizgileri orda cok gereksiz buldum gözüde yoruyor başka uygulanamar denenebilir
__________________ kargacıkburgacıkiçidolusaçmacıcık |
| | |
| | #7 | |
![]() | can sıkıntısı nedeniyle yapılmış bir çalışma bu kelime ve yazım hatalarına çok fazla takılmayalım malzemeler yerli yerinde mi şık ve estetik bir görüntü var mı fontlar renkler vs... bunlar tam ise yazım hataları gündeme gelsin... ama eminim yazılara kadar eksik olan birçok şey bulunacaktır bunlar hakkında yorum yapalım. Alıntı:
gerçekten olabilirhiç aklıma gelmedi valla ![]()
__________________ Hasan GÜNER | |
| | |
| | #8 |
![]() | güzel görünüyor ama bende o atom yapısına benzeyen yuvarlaklara takıldım gözü yoruyor emeğine sağlık
__________________ Hayat güzeldir..güzellikleri görebilecek bir ruh tasiyorsan.... |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
Gözüme ilk takılan şey o olduğu için yazayım dedim. Farkettiyseniz sizin çalışmalarınızın hiç birine yorum yapmadım, çünkü tarzınız hoşuma gitmiyor. Tabi her şey zevk meselesi, ve zevkler hiç bir zaman tartışılamaz. Bu kadar ![]()
__________________ Lost in 80's | |
| | |
| | #10 |
![]() | Aklıma direkt Caterpillar markası geldi.... İyi ÇalışmalaR |
| | |
![]() |
| Tags |
| cat, love |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |