| | #1 |
![]() |
__________________ Nil Satis Nisi Optimum. |
| | |
| | #2 |
![]() | arkadaşım benim gayet hoşuma gitti eğer mümkünse anlatırmısınj nasıl yaptığını özelden yaz yada konu aç benim lakabım cin de bende bu tarz resim yapmalıyım lütfen ![]()
__________________ ağlıyormusun iyi o zaman yaşıyorsun demektir. mutluluk sadece uzaktaki bir hayal |
| | |
| | #3 |
![]() | yardımcı olurum istersen kardesim ![]()
| | |
| | #4 |
![]() | istemek ne demek yaa valla yardımcı olursan çok sevinirim. yardımınızı bekliyorum ,![]()
__________________ ağlıyormusun iyi o zaman yaşıyorsun demektir. mutluluk sadece uzaktaki bir hayal |
| | |
| | #5 |
![]() | pm den irtibata gecebilirsin kardesım ![]() yardımcı olabılırsem ne mutlu bana.
| | |
| | #6 |
![]() | hoş olmuş ama lambadan bide kadın çıkanını yap bence for men for women tarzında ![]()
__________________ yok kardeşim sanat filan aaa |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | hoş çalışma bencede bir bayan çıkabilirdi lambadan ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | Gölge daha yumuşak olabilirdi. Yeşil ve kırmızının tonları çok canlı, biraz matlaştırırsanız daha gerçekçi durur. Ayrıca çalışmadaki nesneler eğer gri bir zemin üzerinde duruyorsa gölge öyle düşmez, havada duruyorsa gölgeye gerek yok bence... Eline sağlık, kolay gelsin...
__________________ Golden Eye... |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşım bencede normal bi konu olarak açsan daha iyi olabilir sakıncası yoksa ![]()
| | |
![]() |
| Tags |
| alaaddin, cin, digital, lamba, manipulasyon, photoshop |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |