| | #1 |
![]() | belki onlarca öykü, roman, şiir, deneme... vs okumuşuzdur. bazılarını unutmuşuzdur bile belki. ama bazıları bir ateş yakar ya, hani hiç sönmez... türü, konusu ne olursa olsun belki kendimizi bulmuşuzdur belki sadece uzaktaki bir yaşamı... belki sadece çok eğlenmişizdir... sizce bu anlamda sizin kitabınız hangisi? benim aklımda bir kaç tane var ama kuralımız sadece bir tane olsun... benim özel kitabım kesinlikle ölü ozanlar derneği... ilk gençliğimden itibaren 10-15 kere okumuşluğum var. tabi bir o kadar da filmini izlemişliğim. herkese iyi zamanlar...
__________________ Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | yasimi tutacaksin - Larry Collins, Dominique Lapierre 12 yasinda okumustum... su anda geldigim noktada einim ki bu kitabin bana ograttiklerinin payi var. |
| | |
| | #3 |
![]() | benim etkilendiğim sadece 2 kitap oldu şu ana kadar... biri "Ben 44 yaşındayım, oğlum 53" isimli bir kitaptı... ikincisi hala devam ettiğim "DaVinci Şifresi"... |
| | |
| | #4 |
![]() | Okudugum en iyi kitap Bir çift yürekti Ama tartışmasız Bir dinazorun anıları da güseldi ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | Emile Zola-Germinal Irvin Yalom-Nieztsche Ağladığında her ikisinide okumayan arkadaslar varsa şiddetle tavsiye ederim ![]()
__________________ ---->>theöz<<---- |
| | |
| | #6 |
![]() | Latife Tekinin "Sevgili Arsız Ölüm" adlı kitabı okuduğum en sıradışı kitaplardandı - bildik roman hafasının çok dışında bildik yazım üsluplarının çok ötesinde bir dile sahip bu kitapta yer alan küçük kızın olağanüstü hayal dünyası belki de beni en çok etkileyen şeydi ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | Patrick Suskind/koku Adlı kitap... Hani her insanın kendine has bir kokusu vardırya, ya kokunuz olmasaydı... Çooook sonralardan beyaz perdeye uyarlandı ama kitap gibi olamaz ![]()
__________________ Ars similis casus... Ars longa, vita brevis... |
| | |
| | #8 |
![]() | parfumun dansı tom robıns diger butun kıtaplarını okudum sonra ayrıntı yayınlarının hastası oldum ![]()
__________________ Design By I3oI2a |
| | |
| | #9 |
![]() | Okudugum en iyi kitap Reşat Nuri Gültekinin eseri yaprak dökümü defalarca okuyabilirim
__________________ Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz 'an' dan daha iyibir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin.Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur.Pek çokları mutlulugu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta.Oysa mutluluk insanın boyun hizasındadır Biz üç kişi yaşıyoruz..ben keyfim ve kahyası.. ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Okurken bitmesini istemediğim o kadar çok kitap olduki bi tanesini yazarsam öbürlerine haksızlık etmiş olurum! |
| | |
![]() |
| Tags |
| bırakan, cok, içimizde, kitaplar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |