İçinizden birinin bana yardım edeceğini BİLİYORUM!

Fontlar - İçinizden birinin bana yardım edeceğini BİLİYORUM! Sponsorlu Bağlantılar Merhaba arkadaşlar aradım taradım.. Elimde Shoplanacak bir kaç img var. Bu img içindeki font süper, bende aynısını kullanmak istiyorum. Benzeride olabilir. Çünkü bu img daki resimler baskıya girecek ...

Cevapla
İçinizden birinin bana yardım edeceğini BİLİYORUM!
tufeba isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tufeba

Webmaster / Eskişehir

Standart

İçinizden birinin bana yardım edeceğini BİLİYORUM!

Alt 03-12-2011 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Merhaba arkadaşlar aradım taradım..
Elimde Shoplanacak bir kaç img var.
Bu img içindeki font süper, bende aynısını kullanmak istiyorum.

Benzeride olabilir. Çünkü bu img daki resimler baskıya girecek ve iyi durması gerekli benzer veya aynı font'u biliyorsaniz yada öneriniz varsa rica ediyorum. TR karakter destekli olması çok iyi olacak çünkü türkçeye ceviriyorum.

İçinizden birinin bana yardım edeceğini BİLİYORUM!
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

seferakdas isimli Üye şimdilik offline konumundadır

seferakdas(36)

Grafiker / Muğla

Standart
Alt 04-12-2011 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
Dinbek font aİlesİ ve futura fontu kullanilmiŞ.
Bu mesajdan alıntı yap
mesajali isimli Üye şimdilik offline konumundadır

mesajali

Grafiker / Kayseri

Standart
Alt 04-12-2011 #3
Merhaba arkadaşlar aradım taradım..
Elimde Shoplanacak bir kaç img var.
Bu img içindeki font süper, bende aynısını kullanmak istiyorum.

Benzeride olabilir. Çünkü bu img daki resimler baskıya girecek ve iyi durması gerekli benzer veya aynı font'u biliyorsaniz yada öneriniz varsa rica ediyorum. TR karakter destekli olması çok iyi olacak çünkü türkçeye ceviriyorum.

İçinizden birinin bana yardım edeceğini BİLİYORUM!
DIN ailesi kullanılmış ayrıca tırnaklı olan yazılarda Georgia dır Futura yok çünkü W harfi farklı
Bu mesajdan alıntı yap
tufeba isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tufeba

Webmaster / Eskişehir

Standart
Alt 06-12-2011 #4
DIN ailesi kullanılmış ayrıca tırnaklı olan yazılarda Georgia dır Futura yok çünkü W harfi farklı
İkinize de teşekkür ederim.

Birinin Din evet.
Digeri Gotham olabilir mi?
Bu mesajdan alıntı yap
mesajali isimli Üye şimdilik offline konumundadır

mesajali

Grafiker / Kayseri

Standart
Alt 06-12-2011 #5
İkinize de teşekkür ederim.

Birinin Din evet.
Digeri Gotham olabilir mi?
sanmıyorum karşılaştır
Bu mesajdan alıntı yap
Hugareva isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hugareva

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 06-12-2011 #6
Arkadaşlar font aramak artık çok kolay. Bazı sitelere yüklüyorsunuz yazıyı buluyor. Hatta ben bi zarfın üzerindeki yazıyı scannerde taratıp aynını buldum
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Adobe Photoshop, corel draw, freehand programlarını bılıyorum İş arıyorum purelove İş Arayan İlanları 1 24-11-2010 12:04:53
Yardımsever birinin editlemesini istiyorum. berixx After Effects 1 30-01-2010 14:29:36
yumurtada yanardag (çözünürlüklerde sorun oldugunu bılıyorum yorumlarınızçok önemlı) desingselin Serbest Çalışmalar 15 01-08-2008 11:50:28

Kapat
Şifremi Unuttum?