| | #1 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl sizce çok ilginç değil mi ?![]()
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| | #2 |
![]() | ooouu bu ne böle ![]() Ev taşırken , koordinatları verip ateşlersek kendi de gidebiliyo sanırım ![]() Roketten farkı yok ![]() Ucuna ,başlık olarak mutfak takımıda takılıyormu aceba ( bkz :nükleer başlık)Saol She gene farklı bir paylaşım olmuş ![]()
__________________ Ars similis casus... Ars longa, vita brevis... |
| | |
| | #3 |
![]() | güzel bir tasarım, hoş bir paylaşım... güdümlü olursa iyi olur kanaatindeyim...
__________________ Gururu büyük olur küçükse insan, eşeklik baki kalır okusa ilim irfan... |
| | |
| | #4 |
![]() | amanın süper bişi bu ya...she sen nasıl bişisin arkadaşım ya...maşallah korkuyorum ama sana nazar değecek...bayıldım...yerden tasarruf tam benim küçük evim için...paylaşım için teşekkürler... ![]() ![]() ![]()
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #5 |
![]() | vala harika ötesiii bende istiyorumm valaa yaaaaa çok yaratıcı bir koltuk takımı temizlik yaparken çok rahat olur bu yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D: |
| | |
| | #6 |
![]() | ımm ilginç bir tasarım..paylaşım için tşkrler ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar.. ozellıkle zucker canım benım ve yosa.. ıkınızınde ayrı yerı var bende bılıyorsunuz.. kankam yok bugun onemlı olan ne bılıyor musunuz?yıne she yıne guzel bır paylasım dedırtebılmek ınsanlara.. zucker actıgın konuya yazdıgım yorumu okudugunda anlayacaksın ne demek ıstedıgımı arkadasım.. ve sızden rıcam herkes bu konuya bırseyler yazsın benım canım arkadasım yalnız kalmasın bu hepımızle ılgılı bır konu.. hepınızı sevıyorum.. zucker'in konusu.. hepınızın yorum yazmasını rıca edıyorum.. yalnız bırakmayın bızı
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| | #8 |
![]() | kankam yine konuşturmuşsun bakıyorum bu takımı ben çok önceden görmüştüm ve hayli ilgimi çekmişti.. yaptırmayı düşünmüyor değilim ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | canım kankam benım begenmene sevındım.. ee bılıyorsun yaratıcılık nerde ben orda ![]()
| | |
| | #10 |
![]() | Hobaa bu bu nedir bu yav Al omzuna götür dakkada aç alem yap Valla bayıldım süper birşeymiş. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bir, cok, gormezseniz, görmezsenız, ilginc, kacirirsiniz, kaçırırsınız, koltuk, sey, takimi, takımı, şey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |