| | #1 |
![]() | Tasarım işinde yeniyim arkadaşlar 5 ay oldu geliştiriyoruz.Bu zamana kadar yaptığım birkaç çalışmadan sizlere örnek göstermek istedim ,Tam boyutlarını görmek için resimlerin üstüne tıklayınız. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kara Bulutları Kaldır Aradan |
| | |
| | #2 |
![]() | çalışmaların ilk olmasına rağmen çok hoş gözüküyor ellerine sağlık. yaratıcılıkta süper.
__________________ Renklerdir bizi mutlu eden. Ben siyahı seçtim, siyah da beni seçti. |
| | |
| | #3 |
![]() | evet güzel çalışmaların varmış arkadaşım.. kendini daha da geliştirdikten sonra ortaya nasıl şeyler çıkacak merak ettim doğrusu. kolay gelsin
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | ilk çalışmaların olmasına rağmen gerçekten çok güzel emeğine sağlık...
__________________ Hayat güzeldir..güzellikleri görebilecek bir ruh tasiyorsan.... |
| | |
| | #5 |
![]() | Düşünceleriniz gerçekten beni çok sevindirdi Arkadaşlar.Teşekkur ederim hepinize " isteğim" gün geçtikçe artmakta.inş sizin gibi sağlam grafiker oluruz bir gün ![]() ![]() Son yaptığım bir çalışma.
| | |
| | #6 |
![]() | ilk e göre çok güzel, inş. daha güzelleşerek devam eder de şu forum aleminin altındaki yapaybilgi logosundaki i lerden biri neden l nin üstünde? ben mi birşeyi atladım? ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | ![]()
| | |
| | #8 |
![]() | İlk çalışmaların için gerçekten başarılı ve yaratıcı, ellerine sağlık, yolun açık olsun ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | ![]() Teşekkurler Arkadaşlar.
| | |
| | #10 |
![]() | ![]() ; ![]()
| | |
![]() |
| Tags |
| calismalarim, ilk |